reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Zazdro! Ja obcinam raz, dwa razy w roku końcówki i dosłownie cały czas mam taka sama długość włosów. 1,5 roku brania suplementów skończyły się tym ze tylko baby hairy na grzywce rosną :D
Wydaje mi się ze po prostu moja głowa już dłuższych włosów nie wyprodukuje i to mój limit ;)
Najlepiej włosy i paznokcie rosną w ciąży 🙈 mam swoje zdjęcie zrobione 9lat temu - włosy (jakżeby inaczej) do ramion. 4 lata później po 2 ciążach - za tyłek. Niestety po ciąży włosy bardzo lecą 😔

reklama
@Kejcik chyba z Tobą rozmawiałam o liczbie komórek do zapłodnienia przy ivf. Właśnie na grupie o ivf widziałam post, że lekarz wyraził zgodę na zapłodnienie więcej niż 6 z powodu obniżonych parametrów nasienia i wieku zbliżonego do ustawowego. Więc może te obniżone parametry da się jakoś podciągnąć pod choroby wspólistniejące?

niestety zapomniałam o to zapytać na naszej ostatniej wizycie, wypadło mi całkiem z glowy 🤦‍♀️
ja jutro zapytam (jak nie zapomnę🤣) i dam znać w razie czego😅

Odebrałam właśnie wynik cytologii z lipca. Grupa 2, zmiany zapalne. Zawsze miałam 1 gr. Ponoć to wciąż norma, ale czy biochem mógł być z tego powodu? 😪

Załączniki

• 20230823_110351.jpg
    20230823_110351.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 65
Ja mam włosy do tyłka, wczoraj odświeżyłam kolor na jaśniejszy rudy, bo mój chłopak stwierdził, że kupi mi inną farbę😅 Ale farbowanie przy moim tempie wzrostu włosów było błędem. Po tygodniu mam wielki odrost. Włosy rosną mi 4-6cm na miesiąc i obcinam co pół roku.

reklama
Do góry