reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Zazdro! Ja obcinam raz, dwa razy w roku końcówki i dosłownie cały czas mam taka sama długość włosów. 1,5 roku brania suplementów skończyły się tym ze tylko baby hairy na grzywce rosną :D
Wydaje mi się ze po prostu moja głowa już dłuższych włosów nie wyprodukuje i to mój limit ;)
Najlepiej włosy i paznokcie rosną w ciąży 🙈 mam swoje zdjęcie zrobione 9lat temu - włosy (jakżeby inaczej) do ramion. 4 lata później po 2 ciążach - za tyłek. Niestety po ciąży włosy bardzo lecą 😔

reklama
@Kejcik chyba z Tobą rozmawiałam o liczbie komórek do zapłodnienia przy ivf. Właśnie na grupie o ivf widziałam post, że lekarz wyraził zgodę na zapłodnienie więcej niż 6 z powodu obniżonych parametrów nasienia i wieku zbliżonego do ustawowego. Więc może te obniżone parametry da się jakoś podciągnąć pod choroby wspólistniejące?

niestety zapomniałam o to zapytać na naszej ostatniej wizycie, wypadło mi całkiem z glowy 🤦‍♀️
ja jutro zapytam (jak nie zapomnę🤣) i dam znać w razie czego😅

Odebrałam właśnie wynik cytologii z lipca. Grupa 2, zmiany zapalne. Zawsze miałam 1 gr. Ponoć to wciąż norma, ale czy biochem mógł być z tego powodu? 😪

Załączniki

• 20230823_110351.jpg
    20230823_110351.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 68
Ja mam włosy do tyłka, wczoraj odświeżyłam kolor na jaśniejszy rudy, bo mój chłopak stwierdził, że kupi mi inną farbę😅 Ale farbowanie przy moim tempie wzrostu włosów było błędem. Po tygodniu mam wielki odrost. Włosy rosną mi 4-6cm na miesiąc i obcinam co pół roku.

reklama
Do góry