reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Ja mam Pai-1 hetero i MTHFR hetero. Jeden lekarz zalecał acard, inni nic 🤷 Doszłam do wniosku, że będę brać acard
mnie jeden lekarz zasugerował acard+heparynę. Drugi, że acard 150 po pozytywnym. Robie jeszcze zespół antyfosfolipidowy i na wizycie we wrześniu będę rozmawiać o tej heparynie raz jeszcze. Zobaczymy

reklama
hejka! Zajrzałam tylko na pierwszą stronę żeby zobaczyć jak tam sytuacja 😅 a tu powiadomienie, że ktoś o mnie pomyślał 🥰 🫶🏻 wakacje się skończyły ale jestem na wyjazdowym weselu i wracam do domu dopiero jutro, także trzeba będzie się w końcu zmierzyć z rzeczywistością ponownie 💪🏻 tym bardziej, że kariotypy czekają na odbiór od tygodnia 🫣 a w czwartek wizyta w klinice 🤗 we wtorek będę już w biurze to nadrobię wszystko co mnie ominęło 😅
Napisz nam koniecznie relację z wizyty jaki plan u Was 😊

ciekawe są te różne podejścia. Ja nam PAI-1 Homozygotyczne, MTHfR hetero i usłyszałam o acardzie, a heparyna niekoniecznie.
Ja mam Pai-1 hetero i MTHFR hetero. Jeden lekarz zalecał acard, inni nic 🤷 Doszłam do wniosku, że będę brać acard
Też mnie nurtują te różnice w podejściach, próbuje je zrozumieć, ale chyba się nie da tego pojąć 🤷
Dziwne rzeczy się wydarzyły u nas po 3 tygodniach diety. Pojechaliśmy do McDonalda. Wyszliśmy z takim obrzydzeniem. Że tłuste, że słone, że ciężko nam po tym. Aż w szoku jesteśmy. Stało mi to dzisiaj w gardle jak olej z czarnuszki. A byliśmy wymęczeni, wyposzczeni po basenie więc chcieliśmy cheat meal zaliczyć. No i się nie udało. Masakra 😂
Mam tak od dłuższego czasu i teraz gdy pokusimy się o takie jedzenie, to jest "moje lepsze" 🙈 chociaż ostatnio odkryliśmy pizzerię z dobrą pizzą☺️

Dziwne rzeczy się wydarzyły u nas po 3 tygodniach diety. Pojechaliśmy do McDonalda. Wyszliśmy z takim obrzydzeniem. Że tłuste, że słone, że ciężko nam po tym. Aż w szoku jesteśmy. Stało mi to dzisiaj w gardle jak olej z czarnuszki. A byliśmy wymęczeni, wyposzczeni po basenie więc chcieliśmy cheat meal zaliczyć. No i się nie udało. Masakra 😂
ale jak to? 😳 Przecież maczek to życie 🥹

Zawsze chciałam mieć mikroskop, ale rodzice mi nie kupili 😥 A później mi przeszło 😉
przez moment się zastanawiałam czy jakiegoś nie kupic na szybko, żeby sprawdzić tę teorię, ale ja owulację będę miała teraz dopiero za kilka miesięcy i do tego czasu to mi zapał na bank minie 😂

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry