reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Ja mam Pai-1 hetero i MTHFR hetero. Jeden lekarz zalecał acard, inni nic 🤷 Doszłam do wniosku, że będę brać acard
mnie jeden lekarz zasugerował acard+heparynę. Drugi, że acard 150 po pozytywnym. Robie jeszcze zespół antyfosfolipidowy i na wizycie we wrześniu będę rozmawiać o tej heparynie raz jeszcze. Zobaczymy

reklama
hejka! Zajrzałam tylko na pierwszą stronę żeby zobaczyć jak tam sytuacja 😅 a tu powiadomienie, że ktoś o mnie pomyślał 🥰 🫶🏻 wakacje się skończyły ale jestem na wyjazdowym weselu i wracam do domu dopiero jutro, także trzeba będzie się w końcu zmierzyć z rzeczywistością ponownie 💪🏻 tym bardziej, że kariotypy czekają na odbiór od tygodnia 🫣 a w czwartek wizyta w klinice 🤗 we wtorek będę już w biurze to nadrobię wszystko co mnie ominęło 😅
Napisz nam koniecznie relację z wizyty jaki plan u Was 😊

ciekawe są te różne podejścia. Ja nam PAI-1 Homozygotyczne, MTHfR hetero i usłyszałam o acardzie, a heparyna niekoniecznie.
Ja mam Pai-1 hetero i MTHFR hetero. Jeden lekarz zalecał acard, inni nic 🤷 Doszłam do wniosku, że będę brać acard
Też mnie nurtują te różnice w podejściach, próbuje je zrozumieć, ale chyba się nie da tego pojąć 🤷
Dziwne rzeczy się wydarzyły u nas po 3 tygodniach diety. Pojechaliśmy do McDonalda. Wyszliśmy z takim obrzydzeniem. Że tłuste, że słone, że ciężko nam po tym. Aż w szoku jesteśmy. Stało mi to dzisiaj w gardle jak olej z czarnuszki. A byliśmy wymęczeni, wyposzczeni po basenie więc chcieliśmy cheat meal zaliczyć. No i się nie udało. Masakra 😂
Mam tak od dłuższego czasu i teraz gdy pokusimy się o takie jedzenie, to jest "moje lepsze" 🙈 chociaż ostatnio odkryliśmy pizzerię z dobrą pizzą☺️

Dziwne rzeczy się wydarzyły u nas po 3 tygodniach diety. Pojechaliśmy do McDonalda. Wyszliśmy z takim obrzydzeniem. Że tłuste, że słone, że ciężko nam po tym. Aż w szoku jesteśmy. Stało mi to dzisiaj w gardle jak olej z czarnuszki. A byliśmy wymęczeni, wyposzczeni po basenie więc chcieliśmy cheat meal zaliczyć. No i się nie udało. Masakra 😂
ale jak to? 😳 Przecież maczek to życie 🥹

Zawsze chciałam mieć mikroskop, ale rodzice mi nie kupili 😥 A później mi przeszło 😉
przez moment się zastanawiałam czy jakiegoś nie kupic na szybko, żeby sprawdzić tę teorię, ale ja owulację będę miała teraz dopiero za kilka miesięcy i do tego czasu to mi zapał na bank minie 😂

reklama
Do góry