reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
gównoburze najlepsze na nabicie stron 😎
No tak, już 17.08 a my tylko 444 posty. Trzeba zacząć nabijać. Może przy okazji którąś w butelkę nabije tj cionża.

Oczywiście już poczyniłam matematyczne wyliczenia i aby osiągnąć 1000 w tym miesiącu to musimy pisać po 40 stron postów dziennie! Na razie aktualna średnia to 26 stron. Ale się ociąganiem bez wykresów!

Z tym konowałem jakbym napisała nazwisko to wiele Pań mogłoby się zdziwić. Teraz to popularny lekarz.

I moja mama, i przyjaciółka, która po pozytywnym teście wypaliła jeszcze jednego „ostatniego”.

Temat patologii to jest w ogóle maskara. Już przerabialiśmy ten temat z mężem. Tej niesprawiedliwości.

I nie ważne jakie badania robie i kiedy - odświeżam jak głupia 😓
nie pisz tylko, że ludwin, bo go zaczęłam lubić przez jego treści na IG😅

Temat Kontrowersyjne jedzenie - jakie połączenia smaków normalnie traktowane za dziwne lubicie?
Dla mnie to cammembert z ostrymi chipsami i sery pleśniowe czy feta z arbuzem.
ja generalnie lubię ostre albo słone ze słodkim. Na przykład lubie frytki maczane w lodach, paluszki maczane w nutelli. Lubię też ostre nachosy z serkiem wiejskim. Ale chyba cos, co się spotkało z największym zdziwieniem, to była kanapka z musztardą i dżemem malinowym.

I ja generalnie lubię ostre jedzenie. Ale takie naprawdę w wersji hard, mojemu mężowi po powąchaniu mojego jedzenia zaczynają łzawić oczy.

reklama
Do góry