Żołna
Fanka BB :)
Kawowe najlepszeja zjem wszystkie a najlepsze biało kawowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawowe najlepszeja zjem wszystkie a najlepsze biało kawowe
A mnie o dziwo nawet nie ciągnie kilka dni temu mi minęło 3 miesiące jak nie palęAch, tęsknię za papieroskiem
Ważne, że przestały i czujesz się lepiejInformuję że dolegliwości przestały jak odstawiłam Ferisan pregna jedynie brzuch boli, więc nie wiem czy to na pewno było przez dupka
Wczorajsze wyszły pyszneWolę Twoje wędzonki
Z tym konowałem jakbym napisała nazwisko to wiele Pań mogłoby się zdziwić. Teraz to popularny lekarz.po 17 latach palenia miałam w połowie listopada amh 2,88. Teraz dopiero spadło poniżej 2, a to i tak dobry wynik.
Luzik arbuzik, zapomnij o tym konowale
I moja mama, i przyjaciółka, która po pozytywnym teście wypaliła jeszcze jednego „ostatniego”.Dziwne że moje ciotki mają dzieci, są nałogowymi palaczkami.
Temat patologii to jest w ogóle maskara. Już przerabialiśmy ten temat z mężem. Tej niesprawiedliwości.Nie słuchaj tego capa. Ja też paliłam i czasem popalam, a mam dobre AMH.
A co z patologia która się mnoży na potęgę? Tam nikt się nie przejmuje fajkami czy alkoholem.
Czy tylko ja nigdy nie zapaliłam papierosa?A mnie o dziwo nawet nie ciągnie kilka dni temu mi minęło 3 miesiące jak nie palę
Ale nigdy nawet nie próbowałaś?! :OCzy tylko ja nigdy nie zapaliłam papierosa?
Nigdy!Ale nigdy nawet nie próbowałaś?! :O