reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ach, tęsknię za papieroskiem 😭

Music Video Cigarette GIF by glaive
A mnie o dziwo nawet nie ciągnie 🙈 kilka dni temu mi minęło 3 miesiące jak nie palę 😁

Informuję że dolegliwości przestały jak odstawiłam Ferisan pregna 🙈 jedynie brzuch boli, więc nie wiem czy to na pewno było przez dupka

po 17 latach palenia miałam w połowie listopada amh 2,88. Teraz dopiero spadło poniżej 2, a to i tak dobry wynik.

Luzik arbuzik, zapomnij o tym konowale
Z tym konowałem jakbym napisała nazwisko to wiele Pań mogłoby się zdziwić. Teraz to popularny lekarz.
Dziwne że moje ciotki mają dzieci, są nałogowymi palaczkami.
I moja mama, i przyjaciółka, która po pozytywnym teście wypaliła jeszcze jednego „ostatniego”.
Nie słuchaj tego capa. Ja też paliłam i czasem popalam, a mam dobre AMH.
A co z patologia która się mnoży na potęgę? Tam nikt się nie przejmuje fajkami czy alkoholem.
Temat patologii to jest w ogóle maskara. Już przerabialiśmy ten temat z mężem. Tej niesprawiedliwości.

I nie ważne jakie badania robie i kiedy - odświeżam jak głupia 😓

Temat Kontrowersyjne jedzenie - jakie połączenia smaków normalnie traktowane za dziwne lubicie?
Dla mnie to cammembert z ostrymi chipsami i sery pleśniowe czy feta z arbuzem.

reklama
Do góry