reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja bym chyba nie wytrzymała wiedząc, że mam w domu. Podczas sprzątania z miesiąc temu znalazłam paczkę z 2 fajkami i jak stało się coś mocno stresującego w przedostatnią sobote, to obie wypaliłam. A najgorsze, że ledwo pamiętam te piekną chwilę, bo tuż przed tym obalilam butelkę wina w 15 minut 😂
Powinnas mieć nick królowa wina albo Pani żulia 😂😂😂😂😂

Bardziej chodziło mi o coś w stylu działki ROD 🙂
a to działkę ROD mamy od 5 lat i sobie chwalimy. Tylko ona jest ok 4km od domu więc nie zawsze jest jak tam pojechać. Ale jak są ciepłe dni to tam najczęściej siedzimy. Teraz właśnie rozbudowujemy altanę bo taka rudera tam była, że jak deszcz pada to nie było gdzie się schowac

a zaczęłaś już sikać czy jeszcze się trzymasz? 😅

Siknęłam przed chwilą po drzemce, bo po tych nockach to ciężko mi coś uzbierać. Biało oczywiście, także podtrzymuję, że niestety urojona. 🤪 W drodze powrotnej z pracy na ostatnim kilometrze zastanawiałam się czy zwymiotuję, zemdleję czy pęknie mi łeb. Dotarłam, zdrzemnęłam się i wciąż jestem na granicy porzygu z boląca głową i zieloną twarzą. 🤢 Może coś z ciśnieniem, bo właśnie zaczyna się u mnie jakaś potężna burza. ⚡

Też jakieś dziwne mdłości miałam rano, ale przede owu to się nie liczy 🙄
on the road lol GIF by Showtime

reklama
Do góry