reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nigdy!
Mój ojciec palił całe życie i tym skutecznie obrzydził mi papierosy 😂
mój też, ale mi to nie przeszkodziło 😅

Ja w sumie zaczęłam palic w piątej klasie podstawówki 😅
I nie, nie byłam patologią, podstawówkę ukończyłam ze srednią 6,0 😂 zresztą w gimnazjum i w liceum też każdy rok kończyłam z najwyzszą średnią w szkole, zawsze w okolicach 5,5, a że wyskakiwałam na przerwie na fajkę albo po szkole na piwo lub inne uciechy, to nikomu nie przeszkadzało, przecież wygrywałam olimpiady 😂😂😂

ja generalnie lubię ostre albo słone ze słodkim. Na przykład lubie frytki maczane w lodach, paluszki maczane w nutelli. Lubię też ostre nachosy z serkiem wiejskim. Ale chyba cos, co się spotkało z największym zdziwieniem, to była kanapka z musztardą i dżemem malinowym.

I ja generalnie lubię ostre jedzenie. Ale takie naprawdę w wersji hard, mojemu mężowi po powąchaniu mojego jedzenia zaczynają łzawić oczy.
Zabiłaś mnie musztardą z dżemem. Mój mąż je pasztet z ketchupem/majonezem. Ale on ketchup i majonez leje do wszystkiego. Wiec nie zdziwiłabym się jakbym go widziała jedzącego kanapkę z dżemem i majonezem zagrażającego ogórkiem kiszonym.
Szynkę kupili na ślubne gifty?!
Hahaha nie! Merci, myślałam, że to w temacie marcepanowych merci.
A szybkę można. Sama dostałam taka paczkę z wyrobami garmażyrejnymi i było wszystko OK. Żyjemy. Sensacji nie było. Tylko paczka wysłana we wtorek a w środę była już u nas. No i trzeba unikać upałów.

A mówią, że dzieci palaczy częściej zostają palaczami. Czyli jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Osoba z marketingu robiąca te obrazki i hasła na papierosach do zwolnienia!
Myślę, że to największa bzdura jaką słyszałam dotyczącą papierosów 😄 u mnie też rodzice palili, a moje rodzeństwo w ogóle nie pali. Ja to czasem popalałam, ale to miałam paczkę na rok, także taki palacz był ze mnie 😂

Przed wizyta u niego słyszałam tylko pozytywy. Że lubi konkrety. Po wizycie miałam zderzenie Instagram vs rzeczywistość.
Moze na instagramie, ale osoby które rzeczywiście były u niego na wizycie mają takie odczucia jak Ty. Ja nie byłam to trudno mi się wypowiedzieć i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała u niego odbyc takiej wizyty.

reklama
Do góry