reklama
nastraganie
Zaangażowana w BB
Hej! Nadrobiłam wszystko i aż byłam zdzwiona, że tak mało było do nadrabiania. Wszystkie odpoczywają?
W ogóle to dziś tak ładnie, słonko, latko, fajnie, ale jakoś mam wrażenie, że tak depresyjnie i jesiennie wokół...
W ogóle to dziś tak ładnie, słonko, latko, fajnie, ale jakoś mam wrażenie, że tak depresyjnie i jesiennie wokół...
nastraganie
Zaangażowana w BB
I połowa miesiąca a tu nawet 400 stron nie ma
nastraganie
Zaangażowana w BB
Super! Wygląda obiecująco GratulacjeBeta 34.1 rośnie!
nastraganie
Zaangażowana w BB
Dobrze, że już po! Odpoczywaj. A jakie dalsze plany? Masz jakieś zalecenia odnośnie endo?Już po wszystkim. Jajowody drożne, sam ordynator mi robił HSG. Z kontrastem bolało dużo mocniej niż pianką.
Dulce123
Fanka BB :)
Hej! U mnie bardzo duszno nie lubię takiej pogodyHej! Nadrobiłam wszystko i aż byłam zdzwiona, że tak mało było do nadrabiania. Wszystkie odpoczywają?
Brownie1992
Moderator
Za dużo to nie miałaś do nadrabianiaDzien dobry, ja witam się na szybko i pakuje się na drugi urlop
w życiu was nie nadrobię…
I można mi wpisać @….
Avy
Fanka BB :)
@Brownie1992 jak się czujesz?
Brownie1992
Moderator
Dieta przeciwzapalna głównie i suplementacja dobrana pode mnie plus fizjoterapeuta uroginekologiczny. Jestem świeżo po laparoskopii więc teraz mamy największe szanse bo ogniska sa usunięte. Podaje się jeszcze encorton, ale na razie się nie zdecydowałam na niego. Dziewczynom z endometriozą udaje się zajść. Chyba, że jeszcze immunologia u nas leży, ale na razie tego nie badaliśmy.Dobrze, że już po! Odpoczywaj. A jakie dalsze plany? Masz jakieś zalecenia odnośnie endo?
reklama
Brownie1992
Moderator
Dziś już spoko, wczoraj mnie przeczołgało strasznie...@Brownie1992 jak się czujesz?