Tralalala25
Fanka BB :)
powinna być dłuższa terapia, ale byłam tylko raz niestety jak na raziedziękuję a ile razy byłaś? To tak jednorazowo czy jakaś dłuższa terapia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinna być dłuższa terapia, ale byłam tylko raz niestety jak na raziedziękuję a ile razy byłaś? To tak jednorazowo czy jakaś dłuższa terapia?
ja też, ale miło odwrócić swoją uwagę od starań czy innych problemów a to tak właśnie działaJa to Was podziwiam za te ćwiczenia osobiście jestem leniuszkiem jeśli chodzi o takie aktywności
taaaa, akurat, nic nie widać po moim brzuchu, jaki był przed dieta i ćwiczeniami, taki jestPomyśl jaki potem będziesz mieć super brzuch
pójdę na pewno, tylko muszę ustalić jakąś strategie, kiedy najlepiejMyślę, że warto pójść nawet na jednorazowa wizytę zobaczyć czy nie masz mięśni pospinanych
Żelazo to raczej mi się z zaparciami kojarzy ...To nieciekawie się zapowiada, odstawie to żelazo bo może mi nie służy, a z duphastonem dam sobie czas
na to wygląda ale to może i lepiej, że tak mało do nadrabiania, może to znaczy, że wszystkie szczęśliwe i zajęte czymś innym niż myślenie o staraniachHej! Nadrobiłam wszystko i aż byłam zdzwiona, że tak mało było do nadrabiania. Wszystkie odpoczywają?
W ogóle to dziś tak ładnie, słonko, latko, fajnie, ale jakoś mam wrażenie, że tak depresyjnie i jesiennie wokół...
Mój też jest ciągle wielki i na dodatek wzdęty...taaaa, akurat, nic nie widać po moim brzuchu, jaki był przed dieta i ćwiczeniami, taki jest
Jak miałam kiedyś anemię i brałam żelazo to też miałam podobnie jak teraz więc już sama nie wiemŻelazo to raczej mi się z zaparciami kojarzy ...
to co, może dzisiaj maczek?Dziś już spoko, wczoraj mnie przeczołgało strasznie...
Niebieska przypadkiem nie była przed 2 udanym transferem ?pójdę na pewno, tylko muszę ustalić jakąś strategie, kiedy najlepiej