reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
@Mimi94 gratulacje! :)

Mój mąż ma w tym tygodniu nocki, a mnie wg apki powinna jakoś teraz wpadać owulacja, więc będziemy sę musieli jakoś pogimnastykować, żeby zgrać się czasowo 😕
Jakie plany macie na jutro? My gdzieś byśmy wybyli, ale zniechęca nas wizja tych tłumów...

Dobrze wspominasz SN?
Hmmm dobrze to bym nie szalała ;) Ale nieźle, nie będę wchodziła w szczegóły, ale napiszę tylko, co mnie zaskoczyło. Rzeczywiście wyrzut oksytocyny musi być ogromy, bo dosłownie chwilę po porodzie już nic nie czułam, a myślałam, że to tylko takie gadanie, żeby ludzi nie zniechecać do SN ;)

@nudella gdzie Ty się podziewasz? 🧐
Wybaczcie zniknęłam na Mazurach 😊 Musiałam chyba trochę odpocząć bo tak sikałam na te testy i tak liczyłam na sierpień bo to w sumie rok temu podjęliśmy decyzję o tym, że chcemy już zacząć się starać. Do tego mi tak mężu nagadał, że tylko w telefon klikam to wyklikałam nam nocleg w hotelu na długi weekend. Następnego dnia się spakowaliśmy zabraliśmy rowery i pojechaliśmy sobie w świat. Spędzamy razem aktywnie dużo czasu i nie mam kiedy podbijać statystyk 😁 Ale obiecuje, że jak wrócę to wrócę i tu 😎 Dziś nie dość że upał, ledwo żyję, dałam sobie w kość. Rower 50 km, basen i sauna. Tak się napaliłam po ostatnich Waszych tematach na te termy, więc wjechały termy! 😁 Sikałam na patyk rano ale biało, to sobie pozwoliłam i zrobiłam pełen chill, czuję, że i tak nic z tego nie będzie w tym cyklu, jutro nasikam jeszcze dla zasady chyba, że planowo przyjdzie @ i nie zdążę. Dam znać! We wrześniu mamy rocznicę i mam nadzieję na inny finał, także odpoczęłam, przetrawiłam to już i bez smuteczków lecimy dalej! ☺️

Ostatnia edycja:
@Mimi94 gratulacje! :)

Mój mąż ma w tym tygodniu nocki, a mnie wg apki powinna jakoś teraz wpadać owulacja, więc będziemy sę musieli jakoś pogimnastykować, żeby zgrać się czasowo 😕
Jakie plany macie na jutro? My gdzieś byśmy wybyli, ale zniechęca nas wizja tych tłumów...
U mnie plan najgorszy z możliwych... Idę do pracy 😅

reklama
dobra tam, nie liczy się ilość, a jakość :) więc możecie mniej pisać, ale za to macie wysikać pozytywy 😁
Moja 💩 dla podbicia statystyk ma super jakosc 😂😂
Dzień dobry dziewczęta
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Do góry