reklama
Kosinka94
Moderator
U nas też strach rodzic i na własnej skórze się przekonałamU nas rodzić to naprawde jest strach,
Skąd jesteście dziewczyny? Ja podkarpackie
małopolskie
Brownie1992
Moderator
Ja nic nie wiemAż w takiej dziczy tutaj żyjemy, że spieprzacie za granicę, żeby rodzić? Powinnam zacząć się tym stresować? Gadać z rodziną za granicą? Gadajcie co wiecie!
Avy
Fanka BB :)
Będziemy wiedzieć w stosownym czasieJa nic nie wiem
Póki co tak jak LadyCaro zasugerowała: zmieńmy temat
Bolilol
to zarzućcie jakiśBędziemy wiedzieć w stosownym czasie
Póki co tak jak LadyCaro zasugerowała: zmieńmy temat
Dulce123
Z
Oo gdzie mieszkacie?My od wczoraj w polsce. Droga masakra. Staliśmy a korku na zamkniętej autostradzie. Polska przywitała nas za to przepiękną pogodą. Pewnie 2 tygodnie miną szybko ale aktualnie cieszę się chwilą
kicikocia
Z
Oo gdzie mieszkacie?
W niemczech
reklama
Kosinka94
Moderator
Jakby Ci zmasakrowali krocze to inaczej byś pisała. Dla mnie moją prawo myśleć o sobie, nie każdy musi chcieć się tak poświęcić bo późniejsze poprawki krocza to zajebisty wydatek.Paniczny strach moim zdaniem jest uzasadnieniem do CC. Ja mówię o kaprysie trochę pustych lali, które prawie nic nie jadły w ciąży bo się bały o swoją figurę, a CC było u nich dlatego, że chcą być ciasne dla swojego faceta. W tym wszystkim nie było ani jednej myśli o dziecku i jego dobru. Tylko "ja i moje ciało". Takiemu podejściu mówię kategoryczne nie. I żeby nie było - znam takie dziewczyny niestety.