reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Dla Dziewczyn, które ukończyły wyzwanie przysiadowe - ogromne brawa i gratulacje! 🥳🥳🥳
@Bolilol @kicikocia @sylwica1410 @nudella @wrobelmm - pełen szacun!!! 👏
Odwaliłyście niesamowity kawał dobrej roboty. Więc niniejszym wręczam każdej z Was dyplom ukończenia wyzwania :) 💚💚💚
Season 4 Starz GIF by Outlander
O matko, jakie cudo 😍😍😍 jesteś szalona! 😘

reklama
A skoro jesteśmy przy wyzwaniach, to przypominam, że jutro zaczynamy sierpniowe!

Jutro 30 przysiadów i 30 sekund planka!

Część z nas dodatkowo robi też pilates przy ścianie.

Wszystkim życzę powodzenia, niech nasze brzuchy i dupy robią się trwardsze niż kiedykolwiek!

A skoro jesteśmy przy wyzwaniach, to przypominam, że jutro zaczynamy sierpniowe!

Jutro 30 przysiadów i 30 sekund planka!

Część z nas dodatkowo robi też pilates przy ścianie.

Wszystkim życzę powodzenia, niech nasze brzuchy i dupy robią się trwardsze niż kiedykolwiek!
Ciesz się, że @sylwica1410 nie ma w tym miesiącu, bo zamęczyłaby Cię o wykresy i tabelki 🤣🤣🤣

Zamykam do piątku, ale jedna dziewczyna, która rekrutowałam nie chce przedłużać umowy po okresie próbnym. Nawet nie potrafiła mi tego podziedzieć też wprost tylko dowiedziałam się tego od "moich dziewczyn". Ogólnie chujowa sytuacja bo też zaczęła kłamać. Mi mówi coś innego, ludziom w dziale coś innego. Moją osobę oczerniła. Więc czeka mnie jeszcze rekrutacja do działu. Najchętniej bym jebnęła tą robotą. To ostatni raz kiedy zgodziłam się na zarządzanie ludźmi. Chcę wrócić do mojego zakresu od a do z i wyjść do domu po skończonej pracy i jebać wszystko.
och, bardzo mi przykro, że tak to wygląda 🙁 doskonale znam ten ból, ludzie są podli🙄

reklama
A skoro mowa o wyzwaniach, to się chciałam jeszcze czymś pochwalić 🥹 od dawna mam ustawiony cel 10.000 kroków, 100minut aktywności i 400kcal spalonych dziennie. I 12 lipca się zawzięłam i postanowiłam się do tego przyłożyc i od 12 do 31 lipca spełniałam wszystkie te cele codziennie, chodziłam ok. 2h dziennie, czasami dłużej. W lipcu przeszłam ponad 328 000 kroków 🥹

W sierpniu kontynuuję swoje wyzwanie (właśnie łażę)

Załączniki

• 40f9fa8f-893e-42a7-b338-200a1f7e5d23.jpeg
    40f9fa8f-893e-42a7-b338-200a1f7e5d23.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 80
Do góry