Brownie1992
Moderator
W takim razie mąż będzie bogatyTam są inne kryteria piękna. Im więcej sadełka tym więcej wielbłądów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie mąż będzie bogatyTam są inne kryteria piękna. Im więcej sadełka tym więcej wielbłądów
Cosik widzęMój cień... 5dpt
Ja jak brałam to weekendami drinkowałam, ale to ja miałam 3 tabletki dziennie metformax 500, czasem przed alko pomijałam tabletkę wieczorna i na drugi dzień rano tez nie brałam. Przy tym pilnowałam, żeby pic dużo wody.Czy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.
O proszę... Też pracowałam na kontroli jakości i R&D w przemyśle spożywczym bardzo miło wspominam teraz mam inną pracę, bo przy dzieciach nie dałam rady na nocki robić.Ja pracuje na packhousie owoców i warzyw stanowisko kontroler jakości produktów ,nadzór nad liniami produkcyjnymi w dużym zakładzie.
Jaki u was problem?Tak schody pojawiły się przy staraniu o rodzeństwo
WidaćMój cień... 5dpt
To ja mogę polecić tego, który robił u nas, jest z okolic WroKuuuurde, a ja dolnyśląsk
A to niestety tez prawda Ale kuchnie, która nam zrobili już kilka lat temu nadal lubiez mojego doświadczenia wynika, że nie ma czegoś takiego jak "fajny stolarz"
Ja dochodzę do etapu, w którym czuje ze musze kupić obciążenie do ćwiczeń. Co polecacie?Ja nie pisze bo robię
Zobacz załącznik 1556245
Wczoraj, w akcie desperacji, szukałam w żabce amaretto (w 5 innych sklepach nie było). Gdy zapytałam sprzedawców czy jest (bo lustracja regałów nie przyniosła efektów), to zapytali „a co to jest?”Nie wiem żabka się mi kojarzy z hot-dogiem colą i chipsami bo to jedynie tam kupowaliśmy