reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja jestem analitykiem w korpo xD
Kiedyś się uczyłam hiszpańskiego sama i uważam, ze jak na samouka dużo się nauczyłam :D a mój mąż umie biegle hiszpański i jak zdawał maturę rozszerzoną z hiszpańskiego to na sali był on jeden i 3 osobowa komisja
Wow wow też jako jedyna zdawałam rozszerzona mature 😅 wykorzystuje go teraz w pracy?

Zaczynamy się wgłębiać w temat we wrześniu idę do mojej ginekolog powtórzę jeszcze lh i fsh tym razem w odpowiednim dniu cyklu i zobaczymy . Jak byłam u niej ostatnio to ogólnie mówiła że wyglada wszystko Ok ale jak bd problem to mam do niej przyjść to bd działać zobaczymy co teraz mi piwie może mojego wyślę na badanie nasienia
No to w sumie podobnie jak u nas, z tym że mąż jest już po badaniach, a u mnie się okazało, że mam za cienkie endometrium i to może być przyczyną. Dostałam leki w tym cyklu na poprawę, ale zbytnio nie zdziałały niewiadomo czego.

reklama
Czy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.
Na początku nie piłam nic bo meta się nie lubi z alkoholem ale teraz od czasu do czasu wypije słabego drinka. Więc myślę że pół lampki wina możesz wypić 😉

Do góry