Kosinka94
Moderator
No ja widzę nawet ja tym bez ściągniętej obudowy masz jeszcze jakiś inny test?Mój cień... 5dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja widzę nawet ja tym bez ściągniętej obudowy masz jeszcze jakiś inny test?Mój cień... 5dpt
mam ale zrobię wieczorem. W poprzedniej ciąży wyszedł mi w 5dpt przed 19 taki już ładnyNo ja widzę bez ściągania obudowy masz jeszcze jakiś inny test?
U mnie po terminie spodziewanej miesiączki a pierwsze testy wyglądały blado. Z resztą u mnie nigdy nie było soczystej krechy.mam ale zrobię wieczorem. W poprzedniej ciąży wyszedł mi w 5dpt przed 19 taki już ładny
Wow wow też jako jedyna zdawałam rozszerzona mature wykorzystuje go teraz w pracy?Ja jestem analitykiem w korpo xD
Kiedyś się uczyłam hiszpańskiego sama i uważam, ze jak na samouka dużo się nauczyłam a mój mąż umie biegle hiszpański i jak zdawał maturę rozszerzoną z hiszpańskiego to na sali był on jeden i 3 osobowa komisja
Ooo masz już dziecko?Aktualnie w domu siedzę, do końca czerwca miałam elastyczna pracę jako niania (muszę taka mieć ze względu na dziecko).
Tez obsługa klienta ale w języku niemieckim.Trochę odejdę od tematów staraczek czym się zajmujecie dziewczyny? Ja obsługuje klientów w języku hiszpańskim
No to w sumie podobnie jak u nas, z tym że mąż jest już po badaniach, a u mnie się okazało, że mam za cienkie endometrium i to może być przyczyną. Dostałam leki w tym cyklu na poprawę, ale zbytnio nie zdziałały niewiadomo czego.Zaczynamy się wgłębiać w temat we wrześniu idę do mojej ginekolog powtórzę jeszcze lh i fsh tym razem w odpowiednim dniu cyklu i zobaczymy . Jak byłam u niej ostatnio to ogólnie mówiła że wyglada wszystko Ok ale jak bd problem to mam do niej przyjść to bd działać zobaczymy co teraz mi piwie może mojego wyślę na badanie nasienia
Tak schody pojawiły się przy staraniu o rodzeństwoOoo masz już dziecko?
JestMój cień... 5dpt
Niestety nieWow wow też jako jedyna zdawałam rozszerzona mature wykorzystuje go teraz w pracy?
Na początku nie piłam nic bo meta się nie lubi z alkoholem ale teraz od czasu do czasu wypije słabego drinka. Więc myślę że pół lampki wina możesz wypićCzy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.