Carmen2412
Fanka BB :)
Jak na Rossmann to tanio choć ja w aptece internetowej 10 kupowałam po 3,3Pinki w Rossmanie teraz są po 6.99 jak coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na Rossmann to tanio choć ja w aptece internetowej 10 kupowałam po 3,3Pinki w Rossmanie teraz są po 6.99 jak coś
Ja jestem analitykiem w korpo xDTrochę odejdę od tematów staraczek czym się zajmujecie dziewczyny? Ja obsługuje klientów w języku hiszpańskim
Zaczynamy się wgłębiać w temat we wrześniu idę do mojej ginekolog powtórzę jeszcze lh i fsh tym razem w odpowiednim dniu cyklu i zobaczymy . Jak byłam u niej ostatnio to ogólnie mówiła że wyglada wszystko Ok ale jak bd problem to mam do niej przyjść to bd działać zobaczymy co teraz mi piwie może mojego wyślę na badanie nasieniaKochana, a u Was jest jakiś problem? Czy dopiero zaczynacie się wgłębiać w temat i szukać?
Rzęsy to świetna sprawa szczególnie w wakacje nosiłam przez 3 miesiące ciągiem ale chwilowo musiałam przestać bo moje naturalne nie dają rady więc wjechał olejek rycynowySuper, zaraz mi miną 3 tygodnie i jestem bardzo zadowolona. Ja od lockdownu się praktycznie nie maluje, rzęsy też od święta malowałam, a teraz jak mam te sztuczne rzęsy, to się super czuję. Bo makijażu nadal nie mam, nic mi nie spłynie, nie rozetrze się, a oko zrobione.
Teraz w przyszłym tygodniu idę, ale postanowiłam sobie dowalić więcej tym razem
Mnie moja kochana mamusia robi zakwas z buraków Doprawiacie smakuje jak barszcz tylko na zimnopije z przyjemnościąTakie coś kupiłam:
Zobacz załącznik 1556243
Smakuje obrzydliwie, ale ma ten plus, że łykam, zapijam herbatą i staram się zapomnieć jak smakowało
Tam są inne kryteria piękna. Im więcej sadełka tym więcej wielbłądów"Za dobrze" mi nie grozi z moim sadłem
Ja pracuje na packhousie owoców i warzyw stanowisko kontroler jakości produktów ,nadzór nad liniami produkcyjnymi w dużym zakładzie.Trochę odejdę od tematów staraczek czym się zajmujecie dziewczyny? Ja obsługuje klientów w języku hiszpańskim
Aktualnie w domu siedzę, do końca czerwca miałam elastyczna pracę jako niania (muszę taka mieć ze względu na dziecko).Trochę odejdę od tematów staraczek czym się zajmujecie dziewczyny? Ja obsługuje klientów w języku hiszpańskim