reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ogólnie rzecz biorąc w większości ulotek jest napisane o tym, że nie powinno się łączyć alkoholu z lekami. Raczej nie dałabym się zwariować, bo lampka wina raz na jakiś czas zdecydowanie różni się od sytuacji, w której procenty buszują we krwi regularnie.

Czy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.
Ja biorę, raz wzięłam po obiedzie a potem po 2 h wypiłam z mężem piwo i nic mi nie było, ale to tak spontanicznie.
Jak planuje jakiś alkohol to nie biorę przed , ale w połączeniu z lampką wina nie sądzę, że będą jakieś skutki uboczne.

reklama
Do góry