reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

@Brownie1992 to nam się jeszcze na sierpień nie zapisała, nie rozumiem tej sytuacji! Brownie, cho no tu!

got to go poop GIF by VALERIS
Kochana wpisz mnie proszę dopiero na 31. Nie dostałam jeszcze okresu po laparo więc tak naprawdę mogę nie zdążyć prawilnie zatestować, ale mam nadzieję, że mnie nie wyjebiecie stąd

reklama
Zamykam do piątku, ale jedna dziewczyna, która rekrutowałam nie chce przedłużać umowy po okresie próbnym. Nawet nie potrafiła mi tego podziedzieć też wprost tylko dowiedziałam się tego od "moich dziewczyn". Ogólnie chujowa sytuacja bo też zaczęła kłamać. Mi mówi coś innego, ludziom w dziale coś innego. Moją osobę oczerniła. Więc czeka mnie jeszcze rekrutacja do działu. Najchętniej bym jebnęła tą robotą. To ostatni raz kiedy zgodziłam się na zarządzanie ludźmi. Chcę wrócić do mojego zakresu od a do z i wyjść do domu po skończonej pracy i jebać wszystko.
jak Cię oczernila? Co powiedziała? Tak nie może być, zrobimy z nią porządek!

Zamykam do piątku, ale jedna dziewczyna, która rekrutowałam nie chce przedłużać umowy po okresie próbnym. Nawet nie potrafiła mi tego podziedzieć też wprost tylko dowiedziałam się tego od "moich dziewczyn". Ogólnie chujowa sytuacja bo też zaczęła kłamać. Mi mówi coś innego, ludziom w dziale coś innego. Moją osobę oczerniła. Więc czeka mnie jeszcze rekrutacja do działu. Najchętniej bym jebnęła tą robotą. To ostatni raz kiedy zgodziłam się na zarządzanie ludźmi. Chcę wrócić do mojego zakresu od a do z i wyjść do domu po skończonej pracy i jebać wszystko.
Sucz wredna. Powiedz jej! Dokop jej, że nie wstanie! Głupia rura! 🙈😂

jak Cię oczernila? Co powiedziała? Tak nie może być, zrobimy z nią porządek!
Zaczęła kity wciskać, że na rozmowie kwalifikacyjnej umówiłyśmy się na wyższe wynagrodzenie, a ona dostała niższe. Co jest kompletnie bzdurą bo nie dość, że dostała wyższe to jeszcze po okresie próbnym podwyżkę, która nagle jej nie odpowiada. Ale oczywiście nie powiedziała tego mi tylko dziewczynom. Mogłabym toczyć wojnę i ją jakoś upokorzyć bo cała korespondencja w takich przypadkach jest mailowa, ale chyba mi się nie chce.

reklama
Zaczęła kity wciskać, że na rozmowie kwalifikacyjnej umówiłyśmy się na wyższe wynagrodzenie, a ona dostała niższe. Co jest kompletnie bzdurą bo nie dość, że dostała wyższe to jeszcze po okresie próbnym podwyżkę, która nagle jej nie odpowiada. Ale oczywiście nie powiedziała tego mi tylko dziewczynom. Mogłabym toczyć wojnę i ją jakoś upokorzyć bo cała korespondencja w takich przypadkach jest mailowa, ale chyba mi się nie chce.
nie, nie rób tego. Jako przełożonej Ci nie wypada, zespół nie powinien widzieć, że Cię to ruszyło. W tym przypadku najlepiej po prostu powiedzieć, że to nieprawda i tyle. Kotespondencję możesz wyciągnąć swojemu szefowi, jeżeli to by zaszło wyżej, ale zespołowi bym się nie tłumaczyła - tym bardziej, ze i tak pewnie mają większe zaufanie do Ciebie niż do jakiejś laski, która znają 3 miesiące czy ile tam

Do góry