reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
@Brownie1992 czy jak wczoraj wróciłaś do pracy to musiałaś zamknąć miesiąc?😳 czy koleżanki umieją się zachować i ominęło Cię to?
@Brownie1992 to nam się jeszcze na sierpień nie zapisała, nie rozumiem tej sytuacji! Brownie, cho no tu!

got to go poop GIF by VALERIS

@Bolilol, Dziewczyny, jak się zgadzacie, to proszę o wpisanie na pauzę 🙏 Dziś w nocy miałam kryzys, chciałam dzwonić do kliniki, żeby oddawali kasę, pakować się i lecieć do domu. To czekanie bez żadnych sensownych ram czasowych mnie wykańcza 😞 Bo co to ma być - od tygodnia do 3 miesięcy 😫
kochana, strasznie mi przykro, że tyle czekania przed Tobą, w dodatku bez znanego terminu... Oczywiscie zostajesz z nami, wpisuję Cię nie tyle na pauzę, co na listę rezerwowych, bo kurde może się jeszcze w sierpniu uda? A co, za marzenia wpierdolu nie spuszczają.

W każdym razie Twoje miejsce jest z nami.

Też namawiam Męża, żebyśmy poszli! A jak nie będzie chciał, to pójdę z siostrą!
my też mamy zamiar iść, ale z mężem lubimy puste kino, a tu na wszystkie seanse ludzi jak mrówków 🤯 to poczekamy jeszcze trochę
a ja nigdy nie byłam w kinie z moim mężem bo on nie lubi😬 ja ogólnie zawsze mam z kim iść na film jak mnie interesuje😂 więc w sumie nie mam z tym problemu😅 ale w tym kinie co wczoraj bylam jest jakby luksusowo i właśnie powiedział, że do takiego kina to może się kiedyś przejść 😅

Załączniki

• IMG_1528.jpeg
    IMG_1528.jpeg
    67,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama
@Brownie1992 czy jak wczoraj wróciłaś do pracy to musiałaś zamknąć miesiąc?😳 czy koleżanki umieją się zachować i ominęło Cię to?
Zamykam do piątku, ale jedna dziewczyna, która rekrutowałam nie chce przedłużać umowy po okresie próbnym. Nawet nie potrafiła mi tego podziedzieć też wprost tylko dowiedziałam się tego od "moich dziewczyn". Ogólnie chujowa sytuacja bo też zaczęła kłamać. Mi mówi coś innego, ludziom w dziale coś innego. Moją osobę oczerniła. Więc czeka mnie jeszcze rekrutacja do działu. Najchętniej bym jebnęła tą robotą. To ostatni raz kiedy zgodziłam się na zarządzanie ludźmi. Chcę wrócić do mojego zakresu od a do z i wyjść do domu po skończonej pracy i jebać wszystko.

Do góry