reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

@Bolilol, Dziewczyny, jak się zgadzacie, to proszę o wpisanie na pauzę 🙏 Dziś w nocy miałam kryzys, chciałam dzwonić do kliniki, żeby oddawali kasę, pakować się i lecieć do domu. To czekanie bez żadnych sensownych ram czasowych mnie wykańcza 😞 Bo co to ma być - od tygodnia do 3 miesięcy 😫
Musi Ci być bardzo trudno... Ale jesteś silna, dasz radę!
Loading Hug GIF by MOODMAN

reklama
Nie mam jeszcze wszystkich wyników. Nawet tego androstendionu na cito za 85zł. Ja ich w tym labie kiedyś zatłukę. W każdym razie gadałam z babką z labu ze szpitala, że dzisiaj wieczorem wyniki powinny być i jeśli nie będzie ich do jutra w systemie to ona jakoś pomoże, bo sam wynik na bank będzie tylko może nie być wprowadzony do sieci. Dziwne. Ale jest wynik AMH 4,40ng/mL. Nie wiem jak to interpretować, ale babka uprzedzała, że po tej dawce lametty rezerwa może gwałtownie spaść. W styczniu było 9,5.
Edit: invimed przygotował mi wypis z badania drożności - także dobrze, że zdążyli.

Witam w nowym wątku! Liczę na ten cykl, bo to miesiąc naszej rocznicy ślubu i moich urodzin 😬 Fajnie by było zobaczyć jako prezent urodzinowy dwie kreski 😄
Pierwszy dzień w pracy po długim urlopie za mną, ciężko było wrócić do rzeczywistości 😢
Już zaczynam nadrabiać 😃
Witam nowe osóbki! 🥳

Dziewczyny jaka jest szansa że dostanę wyniki z alabu wcześniej niż to deklaruje ? Zaznaczę że laboratorium jest w innym mieście niż punkt poboru krwi . Nie sądziłam że tyle stresu mnie będzie kosztowało czekanie na wyniki 🙈

Nie mam jeszcze wszystkich wyników. Nawet tego androstendionu na cito za 85zł. Ja ich w tym labie kiedyś zatłukę. W każdym razie gadałam z babką z labu ze szpitala, że dzisiaj wieczorem wyniki powinny być i jeśli nie będzie ich do jutra w systemie to ona jakoś pomoże, bo sam wynik na bank będzie tylko może nie być wprowadzony do sieci. Dziwne. Ale jest wynik AMH 4,40ng/mL. Nie wiem jak to interpretować, ale babka uprzedzała, że po tej dawce lametty rezerwa może gwałtownie spaść. W styczniu było 9,5.
Edit: invimed przygotował mi wypis z badania drożności - także dobrze, że zdążyli.
kurde, ogromna różnica z tym AMH😳
Dobrze, ze babeczka ze szpitala ludzka i chętna do pomocy, oby wszystko się pojawiło na czas🤞🏻

reklama
Do góry