Carmen2412
Fanka BB :)
Mam tak samo tera nadrabiam póki nie padaJa dziś zarządziłam dzień prania. Jakoś ładniejsza pogoda się zapowiada, a sterta przez te deszczowe dni urosła bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo tera nadrabiam póki nie padaJa dziś zarządziłam dzień prania. Jakoś ładniejsza pogoda się zapowiada, a sterta przez te deszczowe dni urosła bardzo
Do inseminacji. Ostatnie dwa cykle tez byłam na Aromku przygotowywana do inseminacji, ale zabiegi się nie odbyły. Mam nadzieje, że teraz juz nic nie stanie na przeszkodzie i będzie z głowy ta iui..A Wy podchodzicie teraz do inseminacji czy po prostu stymulacja naturalnego cyklu ?
To prawda nic się nie da zaplanować ja czekałam na odpowiedni moment jak już nastał myślałam że cyk i po chwili bd ciąża tymczasem mija 1,5 roku a tu dupa . Czasem to tak cholernie boli ale za bardzo wpływu na to nie mamy. Teraz po tym czasie żeby w przyszłości nie mieć żalu do siebie zaczęłam robić powoli badaniaZ tego co czytam to masz już dwójkę dzieci więc to wielkie szczęście. Rozumiem, że pragniesz bobasa, ale niestety nie zawsze jest tak jak sobie zaplanujemy. Ja o pierwsze dziecko staram się od ponad roku, niby wszystko Ok a jednak nie wychodzi, póki co staram się jeszcze nie załamywać.
Ja już chcę do domu!!!Dzień dobry dziewczęta
Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie, na razie skupiamy się na tym cyklu, boli mnie dziś podbrzusze i macica czy to znak że owulacja się zaczęła?dla jednej jak przy okresie, dla drugiej mocnej, dla innej lżej. Nie sugeruj sę tym. Badanie jakie by nie było trwa chwilę i jest do przeżycia
jeden rabin powie tak, drugi powie nie nie wiadomo, ból brzucha może znaczyć wszystko i może nawet nie boleć Cię macica tylko inne narządy.Tylko monitoring Ci powie, kiedy jest owulkaDzięki dziewczyny za wyjaśnienie, na razie skupiamy się na tym cyklu, boli mnie dziś podbrzusze i macica czy to znak że owulacja się zaczęła?
Jeszcze nie myślę o porodzie to pewnie dlatego się nie bojeNie jest straszna
A np. porodu się nie boisz, a drożności już tak?
Ja ustawiłam sobie wcześniejszą godzinę pomiaru i później idę spać dalej lub wstaje jak nie mogę zasnąć.Zaczęłam dziś sikać na owulaki. Niby za wcześnie ale wczoraj pojawiły mi się plamienia a potem śluz płodny? (Że co? W 7dc?). Czytałam że po odstawieniu tabletek przez 3 miesiące może tak być, bo organizm musi przywyknąć
I zastanawiam się czy dobrze mierze temp. Dziewczyny lepiej czekać do godziny mierzenia czy zmierzyć od razu jak tylko oczy otworze? (Potrafię się obudzić nawet 2 godz przed godziną mierzenia ). Patrzyłam w internecie na wykresy i w galerii wykresów w ovufriend i ja mam jakąś dziwna tą temperaturę, bo dużo wyższa niż dziewczyny w fazie folikularnej. Ale może niepotrzebnie czekam do tej godziny mierzenia? Nie wstaje tylko leże i próbuje usnąć z różnym skutkiem
No to trzymam kciukiDo inseminacji. Ostatnie dwa cykle tez byłam na Aromku przygotowywana do inseminacji, ale zabiegi się nie odbyły. Mam nadzieje, że teraz juz nic nie stanie na przeszkodzie i będzie z głowy ta iui..