Brownie1992
Moderator
Zależy od fizjo. Niektóre oprócz badania przez pochwę robią też badanie przez odbyt. Ale wszystko za Twoja zgodąA jak wygląda taka wizyta? Ona wykonuje badanie przepochwowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy od fizjo. Niektóre oprócz badania przez pochwę robią też badanie przez odbyt. Ale wszystko za Twoja zgodąA jak wygląda taka wizyta? Ona wykonuje badanie przepochwowe?
Nie jest strasznaDziewczyny co miały robiona drożnośc. Ona naprawdę jest taka straszna?
Ból jak przy takim mocniejszym okresie, przez kilka minut. Nie jest to przyjemne, ale do wytrzymania.Czytałam ze ból jak przy okresie
Nic mi nie mów już dwa razy odpalaliśmy w kominku wieczoremNo właśnie pogoda przeraża. Sierpień a ja mam wrażenie że już wrzesień jest albo październik. Zimno i leje
A Wy podchodzicie teraz do inseminacji czy po prostu stymulacja naturalnego cyklu ?Ból jak przy takim mocniejszym okresie, przez kilka minut. Nie jest to przyjemne, ale do wytrzymania.
A ja dziś po wizycie w 3 dc, Aromek od dziś przez 5 dni i za tydzień podgląd co tam urośnie
my raz piec włączaliśmy teraz też ledwo 15 stopni na dworzeNic mi nie mów już dwa razy odpalaliśmy w kominku wieczorem