Magdalena09
Fanka BB :)
słabo mi już, a tylko przeczytałamTak ze sztangą przysiady. Wszystkiego robię 3x12 zakroki, wzniosy na łydki, martwy ciąg, przysiad sumo i przysiady bulgarskie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słabo mi już, a tylko przeczytałamTak ze sztangą przysiady. Wszystkiego robię 3x12 zakroki, wzniosy na łydki, martwy ciąg, przysiad sumo i przysiady bulgarskie
nie no, w takim przypadku to ja Ci od razu wstawiam!Tak w ogóle to wibrował mi dziś lewy jajnik, także na bank zachodzę właśnie w ciążę.
bo mam już ponad 40A co Ci szkodzi ja miałam nie kupować i 15 leży w szafce jakoś mi lepiej jak tam leżą i na trochę starczą
nad morzem taka pogoda, że pod namiotem to można co najwyżej się przed deszczem schować - dopóki nie przecieknieMy mieliśmy jechać na długi weekend nad morze pod namiot ale niestety się plany popsuły i zostanie nam nasze RODOS, będziemy remontować altankę
No właśnie pogoda przeraża. Sierpień a ja mam wrażenie że już wrzesień jest albo październik. Zimno i lejenad morzem taka pogoda, że pod namiotem to można co najwyżej się przed deszczem schować - dopóki nie przecieknie
Nieee. Nawet jak boli to ten ból trwa tylko moment. Także nie taki diabeł strasznyDziewczyny co miały robiona drożnośc. Ona naprawdę jest taka straszna?
Możesz podrzucić linka?Wykupiłam sobie jakąś internetową dietę dla Hashimoto i IO. Pierwszy raz spotkałam się z listą zamienników w... Excelu! W sumie fajna sprawa, bo są porobione tabelki i każdą gramaturę można sobie pozamieniać.
@Avy oznaczam Cię, bo na pewno Ci się to spodoba.