Aksamitka28
Fanka BB :)
O widzisz czyli też jesteś wielbicielem saunowaniaNo u mnie nie zadziałało jak byłam ostanio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz czyli też jesteś wielbicielem saunowaniaNo u mnie nie zadziałało jak byłam ostanio
Tak lekarze mówią, że nawet jeśli jajowody są drożne to 3 miesiące po HSG jest największych szansA no to dobrze bo jestem 11 dzień cyklu i chciałabym od razu z mężem działać bo te pierwsze 3-4 miesiące najważniejsze z tego co wiem
Mam dużą nadzieję z mężemTak lekarze mówią, że nawet jeśli jajowody są drożne to 3 miesiące po HSG jest największych szans
Trzeba działać. Ja też mam za kilka dni kolejne HSGMam dużą nadzieję z mężem
Ooo to też powodzeniaTrzeba działać. Ja też mam za kilka dni kolejne HSG
Jeśli robiłaś badanie to tam powinnaś mieć dołączone widełki z normami.Cześć dziewczyny, jak powinien wyglądać poziom progesteronu w 2 fazie cyklu?
Ale chcesz sprawdzić czy była owu? Czy tak po prostu zrobiłaś badanie i chcesz się zorientować?Cześć dziewczyny, jak powinien wyglądać poziom progesteronu w 2 fazie cyklu?
No tak, ale chodzi mi o poszczególne dni. W 7 jest największy poziom? A potem kiedy to spada?Jeśli robiłaś badanie to tam powinnaś mieć dołączone widełki z normami.
o tak jak na załączonym obrazku.Cześć dziewczyny, jak powinien wyglądać poziom progesteronu w 2 fazie cyklu?
Na to wyglądaPrzekombinowałaś z tymi suplami