Aksamitka28
Fanka BB :)
Tak, uwielbiam to miejsceCzy to były termy w Czeladzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, uwielbiam to miejsceCzy to były termy w Czeladzi?
NFZ w szpitalu, oczywiście, że dam, się okaże czy to nie jest przyczyną niepowodzeńDaj znać po wszystkim
Masz na NFZ w szpitalu czy prywatnie?
Oby jednak się okazało, że to to. PowodzeniaNFZ w szpitalu, oczywiście, że dam, się okaże czy to nie jest przyczyną niepowodzeń
A wy kiedy zaczełyscie się starać po drożności?Oby jednak się okazało, że to to. Powodzenia
Mnie tam nie uraziło. Tylko napisałam Ci jak odebrałam historię o tym, że wyjechaliście i akurat zaszłaśZwyczajnie śmiałam się z ciepłych majtek i tyle Przepraszam jeśli to kogoś uraziło
Jeszcze nie doszłam do tego punktu, ale pewnie jak się teraz nie uda to pójdę w kierunku stymulacji i będę musiała zrobić.A wy kiedy zaczełyscie się starać po drożności?
Można od razu jak się dobrze czujeszA wy kiedy zaczełyscie się starać po drożności?
Eee jakby to było takie proste to teraz nie bujałabym się znów od 7 miesięcyMnie tam nie uraziło. Tylko napisałam Ci jak odebrałam historię o tym, że wyjechaliście i akurat zaszłaś
A no to dobrze bo jestem 11 dzień cyklu i chciałabym od razu z mężem działać bo te pierwsze 3-4 miesiące najważniejsze z tego co wiemMożna od razu jak się dobrze czujesz