Majorkaaaa
Fanka BB :)
W pierwszymGratulacje W którym cyklu się udało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszymGratulacje W którym cyklu się udało?
Widzę że ten pilates się podoba nie mogę się doczekać kiedy spróbuję65? A ja zrobiłam 70 sekund i 70 przysiadów, a do tego jeszcze 3 dni pilatesu, bo 2 miałam zaległe. Ale nie powiem, czuję się usatysfakcjonowana!
Nie. Jak mam okres to mi zawsze z drogi schodził i się po kątach chował wyjątek teraz bo ciągle przychodził i pytał jak się czuje i że może to jednak nie okres...Temat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
GratulacjeChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Tak. Mój nawet mi powiedział, że jego wręcz jara sex podczas okresu... :/Temat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Gratulacje!Chyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Piekne krechy, gratulacjeChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
ale ze co go tak jara?Tak. Mój nawet mi powiedział, że jego wręcz jara sex podczas okresu... :/
Taaak, ja lubię takie ćwiczenia właśnie.Widzę że ten pilates się podoba nie mogę się doczekać kiedy spróbuję
Własnie kuwa nie wiem. Ale jego jara wszystko co zabronione, pewnie dlategoale ze co go tak jara?