natasia142
Fanka BB :)
U nas to ja mam straszną chcice w okres nie wiem czemuTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas to ja mam straszną chcice w okres nie wiem czemuTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Ja mam ciezke okresy wiec z mojej strony nie ma szans ale on tez nie wykazuje w tych dniach inicjatywy nawet jak ja sie dobrze czuje.Temat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Piękne krechyChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Ja ogólnie mam niskie libido, ale w okres to też przeważnie mi się chce.U nas to ja mam straszną chcice w okres nie wiem czemu
Chyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Piona też dziś byłam! Motfo, tsh, glukoza, insulina, testosteron bo nie robiłam. Miała być jeszcze prolaktyna ale się wczoraj zapomniałam i był trzoningDobra, krew upuszczona, zrobiłam prolaktynę, witaminę D, glukoze, insulinę i dorzuciłam TSH.
Ale tak sobie myślałam, że jak jechałam autem na to badanie to słuchałam takiej nuty, która bardzo mocno na mnie działa i aż mi łzy w oczach stanęły i czy to, ze się tak emocjonowałam nie zaburzy mi PRL xD ale jak się zorientowałam to ją wyłączyłam
Nope. Ja wtedy niedotykalnaTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Gratulacje W którym cyklu się udało?Chyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10