reklama
Brownie1992
Moderator
Brzuch już mniej boli także wracam chyba do żywychDzień dobry!
Lepiej gadaj jak się czujesz!
Brownie1992
Moderator
Temat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
LadyCaro
Fanka BB :)
Nieeee u nas chyba z góry wiadomo, ze jak okres to nic nie będzie i nikt nawet o tym nie myśliTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Kosinka94
Moderator
Nie chociaż pod koniec się kumuluje, bo za długo nie maTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
nieznośne_poplątanie
Mój to bez różnicy. Okres czy nie: ledwo przejdę obok, a już mu stoi.Temat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Majorkaaaa
Nie zauważyłam zresztą u nas już nie ma tak często, ostatnio raz na tydzień-dwa święto jak się trafi 2 razy w tygodniuTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Lilli2
U mnie okres działa odstraszająco na nas oboje Napalony jest najbardziej przed okresem jak mam cycki spuchnięte. Wtedy to jest ogieńTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Avy
Nie Na krwisto to on nie lubiTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
reklama
Brownie1992
Moderator
WygrałaśMój to bez różnicy. Okres czy nie: ledwo przejdę obok, a już mu stoi.