Brownie1992
Moderator
Oby to drugieJa odpadłam dziś z wyzwania, boli mnie bunio, cały dzień przespałam i nie mam mocy Chyba i mi udzieliła się ta pogodowa jesienna depresja albo fasolka się wgryza i wyssała ze mnie całą moc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby to drugieJa odpadłam dziś z wyzwania, boli mnie bunio, cały dzień przespałam i nie mam mocy Chyba i mi udzieliła się ta pogodowa jesienna depresja albo fasolka się wgryza i wyssała ze mnie całą moc
Na pocieszenie zjadłam na kolację miskę lodów z ananasemOby to drugie
Nie no, jak ananas to masz wybaczoneNa pocieszenie zjadłam na kolację miskę lodów z ananasem
No ja też, teraz oglądam coś do pracy, ale kiepsko to widzę... w szafie coś tam mam, ale wiadomo... nie ma co na siebie włożyćJa mam sporo sukienek a nie mam jakoś żadnych weselnych i uroczystych wyjść, więc nawet na sukienki nie patrzyłam bo pewnie bym coś wrzuciła do koszyka
Niech się wgryzaJa odpadłam dziś z wyzwania, boli mnie bunio, cały dzień przespałam i nie mam mocy Chyba i mi udzieliła się ta pogodowa jesienna depresja albo fasolka się wgryza i wyssała ze mnie całą moc
w de mamy 10%ba! istnieje śmietanka 12
Jeszcze tego brakuje, żeby od soku z buraka sraczki dostała...
Na pocieszenie zjadłam na kolację miskę lodów z ananasem
On też zjadł michęAnanas to dla męża xD