reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Chyba dużo osób ma dzisiaj jakiś zjazdJestem jestem, tylko mam gorszy dzień, później się odezwę
Magdalena09
Ja mam taką jasnaMąż mi kupił poduszkę do samochodu na podròż....
Bolilol
Nasz lekarz dokładnie to samo mówił. I że nawet jeżeli z badania wynika, że zarodek jest chory, to nie oznacza, że się sam w ciągu kilku dni nie "naprawi"(sorry za taki skrót myślowy, ale nie jestem w formie by to wyjaśniać bardziej szczegółowo) i w efekcie może dojść do absurdalnej sytuacji, że po badaniu odrzuci się chory zarodek, który na dalszym etapie rozwoju się "naprawi", a wybierze się zarodek pozornie zdrowy.Pobieżnie przeczytałam wcześniejsze wasze rozmowy i co do badania zarodkow i zdrowych ciąż. Pytalam mojej Pani dr i powiedziała, że te badania nie są do końca 100%. Bo oni z zarodka pobierają kilka komórek do badań i może się okazać, że akurat te co pobrali są zdrowe a pozostałe nie. Że to nie jest tak, że wszystkie kom są chore i zawsze wyjdzie 100% wynik. Z racji, że my oboje przed 30stką, wszystkie badania prawidłowe, kariotyp też, 0 ciąż naturalnych, 0 poronień to mówiła że to bez sensu. Ale ze zawsze możemy iść na wizyte do genetyka i on nam wszystko wyjaśni ale też będzie odradzał bo tych badań nie wykonuje się od tak bo ja chce
Bolilol
halooo, gdzie ten drugi test? Co to za obiecanki niespełnione?Komisjo melduje , że mnie od rana wkurwia chójocien jeszcze w moich ulubionych testach z DOZ.. sikne jeszcze raz jak nazbieram
Kejcik
Wszyscy znajomi, którzy wiedzieli o naszych planach wyjazdowych na Słowenię - dzwonią i pytają czy nas powódź nie przytapia. Miło z ich strony. Tymczasem my dojechaliśmy dopiero do Wrocławia jutro zobaczymy w jakim będziemy nastroju i gdzie nas poniesie dalej, wstępny plan na Salzburg przez Austrię. Tymczasem ból brzucha typowo na okres więc zapodam sobie wyżerkę, a co
Załączniki
Avy
Bawcie się dobrzeWszyscy znajomi, którzy wiedzieli o naszych planach wyjazdowych na Słowenię - dzwonią i pytają czy nas powódź nie przytapia. Miło z ich strony. Tymczasem my dojechaliśmy dopiero do Wrocławia jutro zobaczymy w jakim będziemy nastroju i gdzie nas poniesie dalej, wstępny plan na Salzburg przez Austrię. Tymczasem ból brzucha typowo na okres więc zapodam sobie wyżerkę, a co
Zszamaj zlikrofi, wypij wino przy najstarszej winorośli, podołaj przepłynięciu łódką
Czekam na relację
Bolilol
Bawcie sieww dobrze!Wszyscy znajomi, którzy wiedzieli o naszych planach wyjazdowych na Słowenię - dzwonią i pytają czy nas powódź nie przytapia. Miło z ich strony. Tymczasem my dojechaliśmy dopiero do Wrocławia jutro zobaczymy w jakim będziemy nastroju i gdzie nas poniesie dalej, wstępny plan na Salzburg przez Austrię. Tymczasem ból brzucha typowo na okres więc zapodam sobie wyżerkę, a co
reklama