reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

A ja jestem wrakiem. Goście rozeszli się po 1, nie mają siły na nic zostawiłam wszystko i poszłam spać. Niestety budziłam się co chwilę, nie dobrze mi było plus straszne dreszcze (nie mogłam się nijak ogrzać). Aktualnie jestem trochę lepiej, ale dalej wierci w brzuchu i mam taką "gule" w gardle. Dziś skromnie, tylko rosołek bo czuję że nic innego nie przełknę, chciałam zrobić też wyzwanie to każde pochylenie potęguje objawy 😑 zjem i pójdę się położyć, mam nadzieję że to cholerstwo szybko odpuści, i nie dopadnie naszego dziecka (Starszy chorował przez 3dni).

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie przyszła @, ale franca tak obfita, że tampony mi przeciekają po niecałej godzinie. Do tego mimo wzięcia tabsów boli jak skurwysyn.
Współczuję, ja co któryś okres mam taki, że tampony super plus starczają z ledwością na godzinę. Mi wtedy tylko naproxen pomaga, bo nie dość, że brzuch, to jeszcze kręgosłup wtedy boli.
Oby to była u Ciebie jednorazowa akcja po zabiegu. A przyszedł o czasie? Nie przesunie Ci się termin hsg?

Współczuję, ja co któryś okres mam taki, że tampony super plus starczają z ledwością na godzinę. Mi wtedy tylko naproxen pomaga, bo nie dość, że brzuch, to jeszcze kręgosłup wtedy boli.
Oby to była u Ciebie jednorazowa akcja po zabiegu. A przyszedł o czasie? Nie przesunie Ci się termin hsg?
Zobaczymy czy to faktycznie jednorazowa akcja po zabiegu, ale jednak z okresu na okres jest coraz gorzej więc obawiam się, że taka @ chce zagościć na dłużej..
HSG umówiłam sobie tuż przed owu więc powinno się udać wszystko

Zobaczymy czy to faktycznie jednorazowa akcja po zabiegu, ale jednak z okresu na okres jest coraz gorzej więc obawiam się, że taka @ chce zagościć na dłużej..
HSG umówiłam sobie tuż przed owu więc powinno się udać wszystko
Trzymaj się! Leż sobie i odpoczywaj. Oby to była jednorazowa akcja z intensywnością krwawienia.
Plus jest taki, że @ przyszła o czasie i nie przesunie się drożność.

Mąż mi kupił poduszkę do samochodu na podròż.... 😁

Załączniki

• 20230806_141713.jpg
    20230806_141713.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 96
Ja cały czas pochłonięta jestem lektura moich pamiętników. Jezu co ja tam wypisywalam to głowa mała...
Ale wiecie co, mam tak wpis, że przy tym wzroście co mam teraz ważyłam 60 kg, a w talii miałam tyle samo co teraz! Jak to możliwe, przecież to jest 8 kg w górę...

Ja cały czas pochłonięta jestem lektura moich pamiętników. Jezu co ja tam wypisywalam to głowa mała...
Ale wiecie co, mam tak wpis, że przy tym wzroście co mam teraz ważyłam 60 kg, a w talii miałam tyle samo co teraz! Jak to możliwe, przecież to jest 8 kg w górę...
Może mierzyłaś talię w biodrach. 😜

reklama
Do góry