Bolilol
Fanka BB :)
Jestem, ale chodzę na terapię przecieżJesteś chora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem, ale chodzę na terapię przecieżJesteś chora
nie bardzo jest czego zazdrościćEj, nie mów, że trochę zazdrość Ci się nie załączyła?
chcesz nam może o tym opowiedzieć?Szczerze? Mam tak podły nastroj, że chętnie bym się wyładowała fizycznie, ale naprawdę nie dam rady.
Już się nie bądź taka czepialskaJestem, ale chodzę na terapię przecież
Już się nie będęJuż się nie bądź taka czepialska
Nie ma co opowiadać, po prostu 1dc spadek mocy, ale za dzień, dwa pozbieram się do kupy.chcesz nam może o tym opowiedzieć?
rozumiem, którego masz dokładnie? W przyszły poniedziałek?Nie ma co opowiadać, po prostu 1dc spadek mocy, ale za dzień, dwa pozbieram się do kupy.
Za tydzień powtórka HSG więc przestanę żyć w tym stresie
Tak za tydzień w poniedziałek mamrozumiem, którego masz dokładnie? W przyszły poniedziałek?
Też mi się wydaje, że w poniedziałek.rozumiem, którego masz dokładnie? W przyszły poniedziałek?
Szczerze? Mam tak podły nastroj, że chętnie bym się wyładowała fizycznie, ale naprawdę nie dam rady.