spekoppar_
Fanka BB :)
Czy testy owulacyjne robić od razu po zakończeniu okresu? Jak radzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zbieram siły i zaraz zaczynam.
u mnie to samo. A mamy lidlomixa. Wystarczyłoby, żeby odpalił aplikacje i poprzeglądał co tam jest i coś wybrał. Nawet książki kupiłam do tego lidlomixa w tym celu, żeby coś sobie wybrał. Rozumiecie to - kupiłam książki do lidlomixa, żeby nie musiał przeglądać aplikacjiMój maz niestety tez mocno wybredny i w dodatku nie potrafi/nie chce mu się gotować. Jak raz pojechał na zakupy to wrócił z paczka kabanosów, serem żółtym w plasterkach i ptasim mleczkiem. A jak zapytałam a co mi kupił i co bedziemy jeść na obiad, to usłyszałam „no przecież coś się z zamrażarki wyciągnie” xD nie obrobi kurczaka, ale jak będzie miał pokrojony to usmaży i doda jakiś sos. Dla mnie to niestety nie jest gotowanie…. Chciałabym żeby sam z siebie wymyślił dania na cały tydzień, przeglądnąl gazetki gdzie są jakieś promki i pojechał do kilku sklepów żeby kupić wszystko, i od początku do końca przygotował dania i jeszcze po sobie zmył. Marzenie….
Zależy jak długie masz cykle. Ja mam cykle 30 dni, owulkę około 16dc i zaczynam robić 10dc.Czy testy owulacyjne robić od razu po zakończeniu okresu? Jak radzicie?
oooo, będą przysiady na trzonieOkropnie
Ja jestem dzisiaj w totalnym szoku. Znalazłam pół paczki horienów, więc dałam im szansę w tym cyklu. Nawet na DL nie złapałam takiego peaku jak dziś wczoraj wieczór było 0.71 Zobacz załącznik 1552713
To będzie ciężki dzień
nooo, ale Wy macie inny podział obowiązków, to inna bajkaTo ja od mojego też nie wymagam obiadów ani nie marzę o tym, żeby je robił Jak trzeba to pomoże, zrobi zakupy, ale obiady to po prostu moja działka
ale tak jak pewnie część z Was pamięta w zamian za obiady i szorowanie kibla moje ubrania magicznie pojawiają się wyprasowane na wieszakach
no powiem Ci, ze macie ciężko jak macie tak różny gustu mnie to samo. A mamy lidlomixa. Wystarczyłoby, żeby odpalił aplikacje i poprzeglądał co tam jest i coś wybrał. Nawet książki kupiłam do tego lidlomixa w tym celu, żeby coś sobie wybrał. Rozumiecie to - kupiłam książki do lidlomixa, żeby nie musiał przeglądać aplikacji
Ale nie, jakoś nigdy nie ma weny, z trzech książek wybrał trzy przepisy, oczywiście jakieś na 3 godziny stania przy garach i dla mnie nie do zjedzenia każdy
A jak mu wysyłam co mi się wydaje, że oboje byśmy byli w stanie zjeść, to mi odpisuje, że to niejadalne. I nie idzie na kompromisy w stylu: ale to nie dodam cebuli, szczypiorku, marchewki. Nie i koniec.
Nie to nie, to rób sobie kanapki na obiad
a wiesz kiedy mniej więcej masz owulację? Bo generalnie robi się mniej więcej od 10dc, ale są dziewczyny (w tym ja), którym owulacja zdarza się już w tym 10dc - dlatego jak ja robiłam testy owulacyjne jeszcze, to zaczynałam tak od 8dcCzy testy owulacyjne robić od razu po zakończeniu okresu? Jak radzicie?