Bolilol
Fanka BB :)
o, to daj znać jak poszło jak skończyszJa zaraz zaczynam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, to daj znać jak poszło jak skończyszJa zaraz zaczynam.
Wyrywalam niedawno ósemki i za jedną skasowali mnie 800 zł + 50 zł znieczulenie. Samo wyrwanie trwało kilka sekund. Ból był tylko przy płaceniuJa dzisiaj szukałam w moim mieście dentysty który chciałby mi wyrwać ósemkę i nie wiem skąd są te ceny min 500zl do tego zdjęcie stówka. Masakra znalazłam taniej ale musiałabym dojechać 60km więc nie wiem czy się kalkuluje
to wyzwanie jest jakieś pomylone na pewno! Strasznie dużo i szybko przyrasta czas. Optymalnie byłoby, gdyby wzrastał o sekundę, a nie 10.a jutro 10s więcej jeszcze
Wstyd się przyznać ale ja dzisiaj nie zrobiłam bo zapomniałamCzy ktoś jeszcze ma za sobą drugi dzień pilatesu? Błagam, niech ktoś powie, że jemu też było ciężko
Mam jakieś zjebane wesele... ale ślub jest grubo popołudniu i czeka nas ponad 2 h jazdy to na pewno wjedzie big mac, duże frytki, cola zero i dowalę sobie jeszcze kanapkaAle pojutrze maczek, już wiesz co zjesz?
masz jeszcze 3hWstyd się przyznać ale ja dzisiaj nie zrobiłam bo zapomniałam
ojej skąd te ceny oni biorą?Wyrywalam niedawno ósemki i za jedną skasowali mnie 800 zł + 50 zł znieczulenie. Samo wyrwanie trwało kilka sekund. Ból był tylko przy płaceniu
Spieprzamy z Polski do Pepićków, żeby uciec od tłumów w długi weekend.a gdzie lecicie? My myślimy czy nie pojechać na długi weekend pod namiot nad morze
Jeszcze masz trochę "dzisiaj"Wstyd się przyznać ale ja dzisiaj nie zrobiłam bo zapomniałam
nie dam już rady niestety jutro zrobię podwójne wyzwaniemasz jeszcze 3h