Brownie1992
Moderator
Miałam leżeć pod kocykiem, przypomniałam sobie o jebanym planku. Kiedy przerwa na maczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sumie to ja specjalnie nie śledziłam tej jej kariery, natomiast w moich oczach to bardziej obnaża jednak zatrważający poziom dziennikarstwa i ośmiesza jej fanów, bo łaska w sumie „tylko” ściemniały a reszta bajki potoczyła się samaCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
A ja Wam zazdroszczę. Bo MOŻECIEMiałam leżeć pod kocykiem, przypomniałam sobie o jebanym planku. Kiedy przerwa na maczka
A sok z kiszonych buraków Ci wejdzie?W ogóle sprawę mam. Bo w zaleceniach od profesorki mam wpisane, żeby jeść minimum pół szklanki kiszonek dziennie. Ale ile można wpieprzać ogórki i kapustę. Na samą myśl, że mam zjeść coś kiszonego to mnie skręca. Stąd zupa ogórkowa wjechała. Zrobię może jutro kapuśniak, ale czy to wystarczy? Czy ugotowane mają takie same wartości odżywcze jak surowe? Kupiłam dzisiaj kimchi, zobaczę jak wejdzie. Dajcie jakieś patenty na przemycenie kiszonek!
Ja nie wiem o co chodzi, nie lubię takich nakręcamy afer, ale mąż się wkręcił i nawala ciągle jakieś filmiki na jutubach.Co sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
Kurde, tylko czy w sałatce przemycę pół szklanki ogórków?A sok z kiszonych buraków Ci wejdzie?
Ja robię taka sałatkę tuńczyk z puszki, jajko, kiszony ogórek, kukurydza i majonez i wchodzi fajnie na śniadanie do jakiejś kanapki.