reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja wpadłam na pomysł, że pójdę do wioski obok do Lidla. Jak już byłam w połowie polnej drogi to okazało się się idzie na mnie burzu. W pół godziny zrobiłam 4 km i zakupy 😅 leciałam do domu jak głupia, turbo spocka... Acha, burzu poszła bokiem, nie spadła ani kropla 😂
IMG_20230803_173013.jpg

W ogóle sprawę mam. Bo w zaleceniach od profesorki mam wpisane, żeby jeść minimum pół szklanki kiszonek dziennie. Ale ile można wpieprzać ogórki i kapustę. Na samą myśl, że mam zjeść coś kiszonego to mnie skręca. Stąd zupa ogórkowa wjechała. Zrobię może jutro kapuśniak, ale czy to wystarczy? Czy ugotowane mają takie same wartości odżywcze jak surowe? Kupiłam dzisiaj kimchi, zobaczę jak wejdzie. Dajcie jakieś patenty na przemycenie kiszonek!

W ogóle sprawę mam. Bo w zaleceniach od profesorki mam wpisane, żeby jeść minimum pół szklanki kiszonek dziennie. Ale ile można wpieprzać ogórki i kapustę. Na samą myśl, że mam zjeść coś kiszonego to mnie skręca. Stąd zupa ogórkowa wjechała. Zrobię może jutro kapuśniak, ale czy to wystarczy? Czy ugotowane mają takie same wartości odżywcze jak surowe? Kupiłam dzisiaj kimchi, zobaczę jak wejdzie. Dajcie jakieś patenty na przemycenie kiszonek!
A sok z kiszonych buraków Ci wejdzie?
Ja robię taka sałatkę tuńczyk z puszki, jajko, kiszony ogórek, kukurydza i majonez i wchodzi fajnie na śniadanie do jakiejś kanapki.

reklama
A sok z kiszonych buraków Ci wejdzie?
Ja robię taka sałatkę tuńczyk z puszki, jajko, kiszony ogórek, kukurydza i majonez i wchodzi fajnie na śniadanie do jakiejś kanapki.
Kurde, tylko czy w sałatce przemycę pół szklanki ogórków?
Sok jest spoko, bo zamykam oczy i piję 🙈 Jutro kupię. Gdzie najlepiej?
Kupiłam makrelę wędzoną to wjedzie też dobrze z ogórkami i jajkiem.

Do góry