reklama
Brownie1992
Moderator
Jak wegański majonez to wybaczam1. Kromka chleba 100% ziaren + wegański ser żółty + majonez (wieeem, że lipa, ale musiało być coś na apetyt, bo rano nigdy nic nie jem)
2. Jajko na twardo, kabanos, papryka, rzodkiewka, pomidor
3. Zupa ogórkowa
4. Pieczony łosoś z pieczonym kalafiorem
Mniam łosoś pychotka
Majorkaaaa
Fanka BB :)
No i namówiłaśChipsiki bym też zjadła
Avy
Jasne, że wegańskiJak wegański majonez to wybaczam
Mniam łosoś pychotka
Brownie1992
Moderator
Nie znam typiaryCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
koko.sanka
My też obżarci- zrobiłam pierś z kurczaka w folii w piekarniku, do tego buraczki zasmażane i ziemniaki łódeczki też przypiekane w piekarniku
O 20 koleżanka wyciąga mnie na zumbę. Urodziła w lutym. Stwierdziła, że do tej pory nie zgubiła brzucha, więc idzie się poruszać. Potowarzyszę jej
O 20 koleżanka wyciąga mnie na zumbę. Urodziła w lutym. Stwierdziła, że do tej pory nie zgubiła brzucha, więc idzie się poruszać. Potowarzyszę jej
koko.sanka
Właśnie wszędzie o tym piszą, nie wiem o co chodzi, więc za chwile odpalę pudelka xdCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
Avy
Ludzie powinni się od niej uczyć autopromocjiCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?
reklama
Kejcik
My właśnie byliśmy ze Starym zbadać kariotyp. Teraz on pojechał cieszyć się nowym rowerem a ja właśnie sobie przypomniałam o paczkach w paczkomacie i o 19:00 mam pedicure. W międzyczasie prałam buty i się pakuję bo jutro daję się porwać prosto z roboty i muszę względnie ogarnięte wszystko do zabrania mieć