reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

ja leżę jak świnia, boli mnie brzuch, jestem cala w zakwasach. Wiec moge popisać :D
Ja już też leżę jak świnia. Zjadłam jajko sadzone, ziemniaki i sałatę ze śmietana czyli obiad zgapiony od Bolilola bo miałam taki zajeb dziś, że nawet nie było czasu na porządna 💩 tylko wszystko w biegu a co dopiero na gotowanie.

reklama
Ja się brzydko mówiąc obżarłam wczorajszym chili, jeszcze trochę zostało to pewnie do wieczora opierdzielę. Pozmywałam, posadziłam dupsko na kanapie i waham się czy otworzyć chipsy..

Ja już też leżę jak świnia. Zjadłam jajko sadzone, ziemniaki i sałatę ze śmietana czyli obiad zgapiony od Bolilola bo miałam taki zajeb dziś, że nawet nie było czasu na porządna 💩 tylko wszystko w biegu a co dopiero na gotowanie.
Ja dziś zjadłam grzanki, makaron z oliwą i ziemniaki z sosem, także wspaniałe menu, 10/10.
W okres u mnie jest zwolnienie blokady zawsze wiec już 3 razy byłam w kiblu i szykuje się 4. (wiem, że bardzo Was to interesuje, dlatego mówię)

reklama
Ja dziś zjadłam grzanki, makaron z oliwą i ziemniaki z sosem, także wspaniałe menu, 10/10.
W okres u mnie jest zwolnienie blokady zawsze wiec już 3 razy byłam w kiblu i szykuje się 4. (wiem, że bardzo Was to interesuje, dlatego mówię)
Welsh Corgi Puppy GIF by Lazy Corgi

Do góry