Bolilol
Fanka BB :)
No jaj najwidoczniej nie maBez jaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jaj najwidoczniej nie maBez jaj
Albo kaletnika, który spełni Twoje marzenieA masz link do tej reklamy? Może znajdziemy Ci podobną
sprawdź sobie w Miłkowie jak dobrze pamiętam camp 66. Koło Karpacza a i dostęp do wody jestJeszcze nie wiem ale jedziemy na trawę, więc z rezerwacją nigdy nie ma problemu Zazwyczaj tydzień przed wyjazdem szukamy miejscówki na rozbicie namiotu
a gdzie ty jej tam zaglądasz?Bez jaj
to jest wiedza, której nie chciałam posiąść zgadnijcie co robięJa wynalazlam ostatnio fajna firmę polską, która produkuje skórzane torebki -Daag. Ale jak na złość nie potrzebuje pięćdziesiątej torebki…..
Zlało się wszystko, mam astygmatyzm i już wieczorem nic nie widzęa gdzie ty jej tam zaglądasz?
wstyd się przyznać ale ja mam dwie od kilku latJa to mogę mieć szmacianą torbę
Wolę sobie dobrze zeżreć niż wydawać hajs na jakiejś torebki
Centrum kraju Okolice Pyrlandiia skąd jesteś?
no już mi przestała wyskakiwać, ale jak znajdę to wrzucęA masz link do tej reklamy? Może znajdziemy Ci podobną