reklama
JJ gdzie Ty byłas tyle czasu. To samo prof powiedzial na temat bakterii co Ty. 2tyg martwilam sie. i siadanie tez tak jak pisalas. Ma ladny odruch do siadania w ciagu 2tyg sam powinien usiasc a;le oczywiscie jak bede z nim cwiczyc.
Nidgy nie zwaracalam uwagi na 13 w piatek.
Blackberry nie znam sie wiec nie pomoge
Nidgy nie zwaracalam uwagi na 13 w piatek.
Blackberry nie znam sie wiec nie pomoge
Blackberry
Fanka BB :)
JJ ja jestem białas, mój mąż może mniej, łatwo się opala, ale to nasze dziecię jakieś takie...brzoskwiniowe...a nie przypominam sobie żadnego incydentu z Chińczykiem... W ogóle czepiam się Młodego strasznie. Nie podoba mi się, że przy wadze urodzeniowej 4050g waży teraz tylko 8500 i ma ok 72 cm. Wasze dzieciaczki dużo większe...Chyba będę upierdliwą matka....
Blackberry, mój mały też pełzał ale nie chciał siedzieć. W tej chwili zaczyna już raczkować i z pozycji raczkowania siada na boku. Jak siedzę z nim na podłodze to owszem siedzi ładnie ale jak tylko się oddalam to zaraz zmienia pozycje tak jak by jeszcze nie czuł się na siłach samodzielnie siedzieć (choć w łóżeczku potrafo chwilkę posiedzieć). NIe ma co się martwić jak będzie gotowy to na 100 % usiądzie, nauczy się chodzić i wszytsko inne. Najważniejsze, że widzi się jakieś postępy
JJ ja jestem białas, mój mąż może mniej, łatwo się opala, ale to nasze dziecię jakieś takie...brzoskwiniowe...a nie przypominam sobie żadnego incydentu z Chińczykiem... W ogóle czepiam się Młodego strasznie. Nie podoba mi się, że przy wadze urodzeniowej 4050g waży teraz tylko 8500 i ma ok 72 cm. Wasze dzieciaczki dużo większe...Chyba będę upierdliwą matka....
Blackberry, myślę że waga zależy od ruchliwości dziecka. Ostatnio jak byłam z małym u pediatry to również zwróciła mi uwagę, że trochę mało przybrał na wadze ( ma 8 miesięcy i waży 8 kg przy 69 cm dł) ale zaraz uspokoiła mnie i powiedziała, że może to być związane z jego ruchliwością bo naprawdę jest wiercipięta no i ząbkowaniem. Więc nie ma co się matrwić dopóki dziecko przybiera na wadze nawet jak nie jest to za dużo a widzisz, że dobrze wygląda.
Nikos
Mama Kuby i Leny
aanka, mój starszy syn miał robiony wymaz z gardła i nosa, również miał 2 bakterie. Na wymazie napisane było: "nie stosować antybiotykoterapii" Lekarka mówiła, że dopiero w razie choroby należy go przeleczyć zgodnie z antybiogramem.
Co do kaszek, to ja zawsze robię kaszki ryżowe na wodzie. Innych kaszek narazie nie jemy.
Jagienka, dziękuję kochana, że zauważyłaś, że mnie ostatnio nie było. Kłócę się ciągle z mężem, nie mam weny pisać.
Dobrze, że nic Wam się nie stało jak puknęłaś ten samochód. Super również, że koleś był przyjaźnie nastawiony, z reguły przy kolizjach trzeba się nadenerwować.... Mnie kiedyś kobieta zarysowała pod przedszkolem i jeszcze miała pretensje, że nie ma czasu na spisywanie oświadczenia, bo jej się śpieszy
Moja Leneczka zaczyna siadać z leżenia na brzuchu. Fajnie jej to już wychodzi.
karola, pisz coś kochana
Co do kaszek, to ja zawsze robię kaszki ryżowe na wodzie. Innych kaszek narazie nie jemy.
Jagienka, dziękuję kochana, że zauważyłaś, że mnie ostatnio nie było. Kłócę się ciągle z mężem, nie mam weny pisać.
Dobrze, że nic Wam się nie stało jak puknęłaś ten samochód. Super również, że koleś był przyjaźnie nastawiony, z reguły przy kolizjach trzeba się nadenerwować.... Mnie kiedyś kobieta zarysowała pod przedszkolem i jeszcze miała pretensje, że nie ma czasu na spisywanie oświadczenia, bo jej się śpieszy
Moja Leneczka zaczyna siadać z leżenia na brzuchu. Fajnie jej to już wychodzi.
karola, pisz coś kochana
maaga
Zaangażowana w BB
Nikos dziekuje za odp. Widac ze mam 1 dziecko. Ja jak malpka robie jak jest napisane i nie modyfikuje przepisów. Zrobilam dzisiaj owsiano-pszenna bez mleka to nie chcial zjesc. Cos mi w glowie switalo ze u ktorejs z ciotek BB dziecko mialo bakterie tylko nie moglam sobie przypomniec ale tamte chyba byly leczone nie wazne juz. Wazne ze narazie mamy nie leczyc.
Blackberry Igorek tez malo wazy bo tylko 8200 nie raczkuje a pelza, nie wstaje na nozki, a hopsa hopsa trzymany pod paszkami robi na paluszkach wiec mamy zakaz.
Magga ale corka ma sliczne oczka.
Blackberry Igorek tez malo wazy bo tylko 8200 nie raczkuje a pelza, nie wstaje na nozki, a hopsa hopsa trzymany pod paszkami robi na paluszkach wiec mamy zakaz.
Magga ale corka ma sliczne oczka.
reklama