reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

tak sobie Was czytam i nadrabiam i sobie mysle ze jak to, połowa zaraz urodzi i pewnie BB juz nie bedzie takie wazne...i cisza tu bedzie ?? :(

reklama
jestem na chwile;-)
NADZIEJA WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ZDROWKA DLA CIEBIE I MALEGO I SZYBKIEGO MALO BOLESNEGO PORODU RESZTA SAMA PRZYJDZIE;-)
Krew pepowinowa nie stac mnie;/
Assiaciur i nie wiem ktora wspominala jeszcze tak jak nie urodze w sobote ide na wesele ale tylko na kilka h bo moj maz idzie do pracy i nie mozemy za dlugo pobalowac;D
SYlvi to milej organizacji i adoptowania sie w nowej sytuacji:-)
Flower przykro mi z powodu siostry...;-(
Karolinkaz mialam tak wczoraj....
Devi pewno tak bedzie ale bedziemy sie starac nadrabiac jak maluchy beda spac;-)
do pozniej ide dalej poza chate dzis taki dzien bo meza nie ma i zwala....

Ostatnia edycja:
Hej!

Wracając do tematu sisiuaków, dzisiaj na szkole rodzenia położna powiedziała tak jak napisała devi, żeby nic nie robić i tylko później zapytać pediatry czy wedzidelko jest odpowiedniej dlugosci...

to ja wam powiem z własnego doświadczenia ze ja napewno będę skórę odciągać... moje chłopaki po sprawdzaniu przez pediatrę musieli mieć zabiegi bo napletek był bardzo zrośniety ( jeden 9 a drugi 5 lat miał ) i gdyby nie to ze starszy się do tej pory moczy w nocy w życiu bym nie wiedziała.:( ale na szczęscie trafiłam na dobrego urologa
a co bólu przeszli .... płakałam razem z nimi jak po zabiegach trzeba było dbac o rany albo siku zrobić :( naprawdę lepiej sprawdzać co jakiś czas i odciągać skórkę

Wpadłam tu na chwile, przeczytac postu mojej ulubionej Muchy, a tu cisza :szok:
Co do krwi pepowinowej, to czytalam opinie dziewczyn, ktore przechowuja i sa bardzo niezadowolone, wiec ja sobie odpuszczam, mam tylko nadzieje, że nie bede kiedys zalowala.
Oli bylas juz na IP, czy jedziesz ? czy moze nic juz nie leci i spasowalas??

hej dziewczyny

nie było mnie kilka dni..... miałam mega mega chandre:-( zreszta do tej pory mam straszne wahania nastroju..... jakaś depresja ciążowa mnie dopadła czy coooo:zawstydzona/y::-(
dzis troszkę lepiej, bo wózek przyjechał :sorry:, ale mimo wszystko jakaś taka do dupy jestem, nic mi sie nie chce....:zawstydzona/y:

może poprawi mi sie za kilka dni eh....

buziaki dla was....

Marzenixx nie jesteś sama. Wiele z nas ma podłe nastroje. Zaglądaj częściej bo w kupie raźniej:)

devi na pewno zrobi się spokojniej ale jak się już ogarniemy to znajdziemy nowe tematy i problemy....

reklama
Do góry