reklama
sagaa31
Fanka BB :)
jestem na chwile;-)
NADZIEJA WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ZDROWKA DLA CIEBIE I MALEGO I SZYBKIEGO MALO BOLESNEGO PORODU RESZTA SAMA PRZYJDZIE;-)
Krew pepowinowa nie stac mnie;/
Assiaciur i nie wiem ktora wspominala jeszcze tak jak nie urodze w sobote ide na wesele ale tylko na kilka h bo moj maz idzie do pracy i nie mozemy za dlugo pobalowac;D
SYlvi to milej organizacji i adoptowania sie w nowej sytuacji:-)
Flower przykro mi z powodu siostry...;-(
Karolinkaz mialam tak wczoraj....
Devi pewno tak bedzie ale bedziemy sie starac nadrabiac jak maluchy beda spac;-)
do pozniej ide dalej poza chate dzis taki dzien bo meza nie ma i zwala....
NADZIEJA WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ZDROWKA DLA CIEBIE I MALEGO I SZYBKIEGO MALO BOLESNEGO PORODU RESZTA SAMA PRZYJDZIE;-)
Krew pepowinowa nie stac mnie;/
Assiaciur i nie wiem ktora wspominala jeszcze tak jak nie urodze w sobote ide na wesele ale tylko na kilka h bo moj maz idzie do pracy i nie mozemy za dlugo pobalowac;D
SYlvi to milej organizacji i adoptowania sie w nowej sytuacji:-)
Flower przykro mi z powodu siostry...;-(
Karolinkaz mialam tak wczoraj....
Devi pewno tak bedzie ale bedziemy sie starac nadrabiac jak maluchy beda spac;-)
do pozniej ide dalej poza chate dzis taki dzien bo meza nie ma i zwala....
Ostatnia edycja:
Hej!
Wracając do tematu sisiuaków, dzisiaj na szkole rodzenia położna powiedziała tak jak napisała devi, żeby nic nie robić i tylko później zapytać pediatry czy wedzidelko jest odpowiedniej dlugosci...
to ja wam powiem z własnego doświadczenia ze ja napewno będę skórę odciągać... moje chłopaki po sprawdzaniu przez pediatrę musieli mieć zabiegi bo napletek był bardzo zrośniety ( jeden 9 a drugi 5 lat miał ) i gdyby nie to ze starszy się do tej pory moczy w nocy w życiu bym nie wiedziała. ale na szczęscie trafiłam na dobrego urologa
a co bólu przeszli .... płakałam razem z nimi jak po zabiegach trzeba było dbac o rany albo siku zrobić naprawdę lepiej sprawdzać co jakiś czas i odciągać skórkę
Wpadłam tu na chwile, przeczytac postu mojej ulubionej Muchy, a tu cisza
Co do krwi pepowinowej, to czytalam opinie dziewczyn, ktore przechowuja i sa bardzo niezadowolone, wiec ja sobie odpuszczam, mam tylko nadzieje, że nie bede kiedys zalowala.
Oli bylas juz na IP, czy jedziesz ? czy moze nic juz nie leci i spasowalas??
Co do krwi pepowinowej, to czytalam opinie dziewczyn, ktore przechowuja i sa bardzo niezadowolone, wiec ja sobie odpuszczam, mam tylko nadzieje, że nie bede kiedys zalowala.
Oli bylas juz na IP, czy jedziesz ? czy moze nic juz nie leci i spasowalas??
Oli.B
Fanka BB :)
Na razie nic nie leci, ale nabuzowana jestem na maxa więc może podjadę jak mały uśnie, tak żeby pobyć samej ;-)Oli bylas juz na IP, czy jedziesz ? czy moze nic juz nie leci i spasowalas??
Na razie nic nie leci, ale nabuzowana jestem na maxa więc może podjadę jak mały uśnie, tak żeby pobyć samej ;-)
wyluzuj!!!!;-)
Nie denerwuj sie, bedzie dobrze ;-)Na razie nic nie leci, ale nabuzowana jestem na maxa więc może podjadę jak mały uśnie, tak żeby pobyć samej ;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej dziewczyny
nie było mnie kilka dni..... miałam mega mega chandre:-( zreszta do tej pory mam straszne wahania nastroju..... jakaś depresja ciążowa mnie dopadła czy coooo:-(
dzis troszkę lepiej, bo wózek przyjechał , ale mimo wszystko jakaś taka do dupy jestem, nic mi sie nie chce....
może poprawi mi sie za kilka dni eh....
buziaki dla was....
nie było mnie kilka dni..... miałam mega mega chandre:-( zreszta do tej pory mam straszne wahania nastroju..... jakaś depresja ciążowa mnie dopadła czy coooo:-(
dzis troszkę lepiej, bo wózek przyjechał , ale mimo wszystko jakaś taka do dupy jestem, nic mi sie nie chce....
może poprawi mi sie za kilka dni eh....
buziaki dla was....
reklama