reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Hej!!!
Niuńka witamy w naszym gronie. Co do suwaczka to dokładne instrukcje znajdziesz na forum: ciąża, poród.... pod hasłem suwaczek.
Pozdrawiam

reklama
Cześć wam wszystkim. To moja pierwsza ciąża więc okropnie się boję. Poszukuję wsparcia i porad od bardziej zaawansowanych. Pozdrawiam. sonny.

No to ja również witam wszystkie Sierpnióweczki. Na początku stycznia okazało się że jestem w ciąży - mam termin na 25 sierpnia i choć to nie pierwsza ciąża to czekam niecierpliwie. Na początku przytyłam a teraz chudnę :( ale brzuszek już widać.....
Na USG już widziałam moją Iskierkę jak macha rączkami :)
Dobrze, że się tu znalazłam bo mój pierworodny ma juz 11 lat i ja juz chyba wszystko zapomniałam, jak to jest w ciąży...
Pozdrawiam oczekujące i życzę przyjemnej ciąży i lekkiego porodu

Anecik, wielkie dzięki za instrukcje w sprawie suwaczka, mam nadzieję że mi to wyszło. :roll:
Kobietki - sierpnióweczki, jak tam wasze samopoczucie, bo moje jakoś tak kiepsko. Zaczynam odczuwać, że jestem w ciąży :). No chyba czas najwyższy.
Pozdrawiam was wszystkie.

Hej!!!
Niuńka polecam się na przyszłość. Musimy się wspierać i sobie pomagać. Widzę że masz termin na 5 a ja na 6!! Zobaczymy jak to będzie!! Ja ostatnio kiepsko się czuję, a do tego ciągle jeszcze męczą mnie nudności i pobolewa brzuch.
Pozdrawiam!!!

Czesć tu ja NiaNia. Ja mem termin na 4 sierpnia :-)) Ciagle sie to u mnei zmienia wiec pisze też na lipcoym forum :-))
Całuski.

Hej!!!
Co tu tak cichutko się zrobiło??? Jak nastroje??? Nasze Maleństwa cały czas rosną!!! Ja muszę się już zaopatrzyć w ciążowe ciuszki!
Pozdrawiam!!!!

Cześć!!
Jak tam nastroje szanowne przyszłe Mamy??
Ja też już zaczynam sie rozglądać za wiekszymi ubraniami bo powoli robi sie ciasno :D :D :D
Pozdrawiam!!

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki! Na nastrój nie mogę narzekać, chociaż mój mąż twierdzi, że wszystkiego się czepiam- nie wydaje mi się, ale może jestem w błędzie. Co do ubrań ciążowych to chyba niedługo sama wybiorę się na takie zakupy, niby jeszcze nic nie widać, a mam wrażenie, że moim spodniom urosły zęby(strasznie mnie gryzą w okolicach talii, to dziwne bo przecież dzidziuś jest niżej), więc moja cierpliwość się kończy.Czasami odczuwam kłucie w środku macicy, chyba tam, czy powinnam się martwić? Pozdrawiam was wszystkie. Sonny.

Do góry