Mam chwilkę żeby popisać bo młoda padla .przed chwilą wróciłyśmy od męża ze szpitala i zmieniłam zdanie , jadę jutro bo ma być chłodniej . Można zdechnąć taka duchota. Chociaż tu gdzie mieszkam jest fajnie tylko ,ze ja sama już jestem w domu od soboty i nie mam z kim pogadać.Tylko się zastanawiam co z moimi kwiatami i ziołami na balkonie jak wyjadę....
No i gratuluję tych wszystkich samodzielnych kroczków moja Jula najmłodsza no i też najbardziej leniwa, dobrze ,że chociaż stoi w łóżeczku.
Marta please ćwiczenia może tak krótko opisz mi?Bo ta moja lafiryndusia ni dudu.
No cóż ja się broniłam w '98 stare dzieje.Ale była impreza w akademiku. Uuuuuhuuu.Były nas 3 gwiazdy ;D , które razem pisały pracę , broniły się jednego dnia.Nie ma to jak mieszkać w akademiku.
Witam nową mamę i Grzesia.
Aha wszystkie macie pozdrowienia od mojego mężydła ;D ;D.
No i gratuluję tych wszystkich samodzielnych kroczków moja Jula najmłodsza no i też najbardziej leniwa, dobrze ,że chociaż stoi w łóżeczku.
Marta please ćwiczenia może tak krótko opisz mi?Bo ta moja lafiryndusia ni dudu.
No cóż ja się broniłam w '98 stare dzieje.Ale była impreza w akademiku. Uuuuuhuuu.Były nas 3 gwiazdy ;D , które razem pisały pracę , broniły się jednego dnia.Nie ma to jak mieszkać w akademiku.
Witam nową mamę i Grzesia.
Aha wszystkie macie pozdrowienia od mojego mężydła ;D ;D.