reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Mam chwilkę żeby popisać bo młoda padla .przed chwilą wróciłyśmy od męża ze szpitala i zmieniłam zdanie , jadę jutro bo ma być chłodniej . Można zdechnąć taka duchota. Chociaż tu gdzie mieszkam jest fajnie tylko ,ze ja sama już jestem w domu od soboty i nie mam z kim pogadać.Tylko się zastanawiam co z moimi kwiatami i ziołami na balkonie jak wyjadę....
No i gratuluję tych wszystkich samodzielnych kroczków moja Jula najmłodsza no i też najbardziej leniwa, dobrze ,że chociaż stoi w łóżeczku.
Marta please ćwiczenia może tak krótko opisz mi?Bo ta moja lafiryndusia ni dudu.
No cóż ja się broniłam w '98 stare dzieje.Ale była impreza w akademiku. Uuuuuhuuu.Były nas 3 gwiazdy ;D , które razem pisały pracę , broniły się jednego dnia.Nie ma to jak mieszkać w akademiku. ;)
Witam nową mamę i Grzesia.
Aha wszystkie macie pozdrowienia od mojego mężydła ;D ;D.

reklama
mam pytanko czy tutaj sa jakies inne zasady wklejania w podpis suwaczkow i fotek??? skopiowałam swoj podpis z innego forum i tutaj niedziała i wcieło koncówke wrrrr czy moze sie tutaj zna ktoras na tych sprawach?? bo ja matolek jestem a wklejała mi kolezanka tzn przerabiała fotki itp i umiesciła w suwaczku ale czy tutaj sie kto zna??? POMOCY.................................

caze musisz wkleić w nawiasach takich jak obrazek czyli
wszystko bez spacji

gaga pisze:
jo-anna-on wiesz co on się skłąda jak parasolka, do moich rodziców do auta sie mieści spoko, w razie czego można ściągnąć kółka
to masz jego wymiary http://www.deltim.com.pl/kazoo.htm
Dzięki. Oglądałam już tę stronę, miałam nadzieję że się machnęli w tych wymiarach. Będę musiała podjechać pod salon firmowy i sprawdzić na żywo. Podoba mi się ten wózio.

domicela pisze:
No cóż ja się broniłam w '98 stare dzieje.Ale była impreza w akademiku. Uuuuuhuuu.Były nas 3 gwiazdy ;D , które razem pisały pracę , broniły się jednego dnia.Nie ma to jak mieszkać w akademiku. ;)
My broniłyśmy się całą specjalizacją (o raaany - same baby były na żywieniu człowieka) a we trzy pisałyśmy pracę, tzn. obrabiałyśmy te same wyniki (racje pokarmowe ludności zamieszkującej pewną wieś; niektórzy w swoich jadłospisach podawali - na śniadanko winko, na obiadek winko, na kolację winko). A z akademika to ja już się wiosną wyprowadziłam po 9 semestrach. Świętowałam z narzeczonym w chińskiej restauracji...
domicela pisze:
Aha wszystkie macie pozdrowienia od mojego mężydła ;D ;D.
Dziękuję, życz mu dużo zdrowia i pozdrów.

Witajcie

Domicela Dzięki i tez go pozdrów i zycz mu zdrówka

my byłyśmyrano w sklepie i kazda samochodem bez klimy to mordega dla mojej małej
po południu przeszła burza wiec juz nici ze spacerku mała spi maz na nocke do pracy i tez spi ja zaraz musze pojechac malej po mleko bo zapomniałam .
A na pocieszenie jtro znowu mnie czekaja truskawki tym razem zrobie dzemy i bedzie maz do pomocy

A Amelki to juz na sekunde nie moge zostawic bo ciagle chce chodzic i puszcza sie strasznie sama idzie juz tak fajnie jestem z niej dumna takie postepy w tak krótkim czasie.

A co z Żużaczkiem ostatnio mało zagląda rozpisała sie i nie ma czasu??

No to lece moze jeszcze zagladne pózniej

reklama
ja jutro pomyślę o prezenciuku :)

zuzaczek bidny Witonia dogląda małego

kurna a mi się jajo wylęga, jak anda pisała też mam bół po ciąży przedtem nie czułam owulacji

jo-anna-on najlepiej sprawdź sobie wózio ja z niego jestem bardzo zadowolona

Majulka słuchajcie normalnie sie dzis rozchodziła !!!! ja myślałam że te kroczki to tak będą powolutku po malutku a tu siup i Majula normalnie sama już by chciała chodzić :o słowiczku a jak tam twój mały chodziarz ??? i bibi też się Badinek wyrywa ??? bo ja to już troszke przerażona jestem takim biegającym bąkiem po domu

Do góry