reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Kurcze szlag mi trafił modem i nie miałam netu , mam co czytać.
A tak w ogóle to wyjeżdżam biorę Julę i jadę do rodziców tam jest ogród ,czereśnie a mąż się kisi w szpitalu do przyszłego piątku. I do przyszłego piątku mam ważne tylko prawo jazdy.Na szczęście muszęje tylko odebrać ale nie chce mi się stać w kolejkach bo ponoć wszyscy się obudzili na ostatnią chwilę.
No nic idę nadrabiać co tam napisałyście.

reklama
domicela w końcu ten twój chłop wydobrzał :)
kurcze a ja nie mam gdzie jechac większość rodzinki miastowa a co nie miastowa to i tak nie mam autka żeby jechać buuuuuuuu

Gaga, nie płacz... W mieście też może być zielono i ładnie. Takie fajne te Wasze zdjęcia z Majcią z wesołego miasteczka.
Ja w sumie mam rodziców i teściów poza Szczecinem. Teściowie mają ogródek pod domem, a moi rodzice... no właśnie się przeprowadzają. Sprzedali swoje mieszkanie i przenoszą się do mieszkania mojego brata - w wątku wszystko dla domu wklejałam kiedyś zdjęcia jego łazienki. No i łazienkę będą mieli ekstra, widok z okien na łąki, ale mieszkanie dużo mniejsze niż poprzednie i nie wiem, czy da się na dłużej z dziećmi pojechać, żebyśmy sobie po piętach nie deptali. A do teściów na dłużej nie lubię...
W tak w ogóle to my też po spacerze, mały odleciał mi na schodach do domu i śpi aż miło, a ja popijam zimną kawke z rana.

Witam
Witam nową mamusię i jej pociechę.
Margarita ale miałaś pomocnicę przy truskawkach, hoho ;D ;D ;D
Evelinka ja próbowałam dawać Ani z niekapka, ale nie za bardzo wiedziała jak i co i gryzła ustnik. Kupiłam taki zwykły kubek - kapek z dziobkiem i z tego umie pić: http://www.canpol.com.pl/product.php?lp=71&gr=212&pd=1046 chociaż trozhę się wylewa, ale ciągnie.
A Atol chyba nad morzem balanguje...

Ania właśnie odsypia wizytę w splepie z płytkami. No żesz kurna właśnie jakiś debil na motorku przejechał i trąbnął i po spaniu.
Gaga czy ta Wasza parasolka zajmuje dużo miejsca? Zastanawiam się nad zakupem kazoo, ale nie wiem, czy mi rozwiąże problem ciasnego bagażnika...
Wczoraj moja córunia spacerowała z tatusiem po kuchni, odsunęła szufladę i jak nie przyfasoliła w nią, nagle gwałtownie się do niej schyliła, to myślałam, że jej zęby pójdą. A płacz był taki, że jeszcze nie słyszałam takiego. Teraz pyskuje w łóżeczku.
A w ogóle to ostatnio nam się w kokoszkę zmieniła i tylko koko koko koko, co może oznaczać kot, światełko i nie wiadomo co jeszcze. Sama jeszcze nie próbuje chodzić ale jak się ją weźnie pod paszki bądź za rączki to zasuwa jak torpeda.
Aaaa, gratulujemy samodzielnych kroczków!!!

Tak mi się jakoś wspomniało - jakoś 5 lat temu broniłam się... ale to zleciało, 5 lat po studiach, 5 lat prawie po ślubie, rok prawie z maluchem....

Mała właśnie się produkuje (śmierdząca sprawa), poczekam chwilkę i będę musiała coś z tym zrobić ;) :laugh: :p

nooooooooo u nas coraz wi ęcej kroczkóW już są nagranę może wieczorkiem uda się wkleić ;D
idę kamić bąka

JO ANNA my mamy podobny kubeczek i Grzesio z niego pije jak nalezy, mialam jeden jeszcze w Polsce kupiony suzi zoo ale z niego niechce pic

dobra obudzil sie znikam :)

reklama
Cześć baby!!
Caze, witaj moja imienniczko! Miłego pisania.
Gaga, gratulacjony dla Majutka. Zuch baba!!!

A u nas nadal duchota. Bleeee, jak ja tego nie cierpię. A na dodatek jak pomyślę, sobie, że dziś znowu jedziemy i te korki uliczne to masakra. Nienawidzę TAKIEGO lata!!!
A dzieciaczki jak zwykle szaleją.
Nic nowego.
Odezwę się wieczorem, jak zdążę. Bo kończę 6 część Harrego i nie mam na nic czasu ;D

Do góry