reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mam chwilkę żeby popisać bo młoda padla .przed chwilą wróciłyśmy od męża ze szpitala i zmieniłam zdanie , jadę jutro bo ma być chłodniej . Można zdechnąć taka duchota. Chociaż tu gdzie mieszkam jest fajnie tylko ,ze ja sama już jestem w domu od soboty i nie mam z kim pogadać.Tylko się zastanawiam co z moimi kwiatami i ziołami na balkonie jak wyjadę....
No i gratuluję tych wszystkich samodzielnych kroczków moja Jula najmłodsza no i też najbardziej leniwa, dobrze ,że chociaż stoi w łóżeczku.
Marta please ćwiczenia może tak krótko opisz mi?Bo ta moja lafiryndusia ni dudu.
No cóż ja się broniłam w '98 stare dzieje.Ale była impreza w akademiku. Uuuuuhuuu.Były nas 3 gwiazdy ;D , które razem pisały pracę , broniły się jednego dnia.Nie ma to jak mieszkać w akademiku. ;)
Witam nową mamę i Grzesia.
Aha wszystkie macie pozdrowienia od mojego mężydła ;D ;D.

reklama
mam pytanko czy tutaj sa jakies inne zasady wklejania w podpis suwaczkow i fotek??? skopiowałam swoj podpis z innego forum i tutaj niedziała i wcieło koncówke wrrrr czy moze sie tutaj zna ktoras na tych sprawach?? bo ja matolek jestem a wklejała mi kolezanka tzn przerabiała fotki itp i umiesciła w suwaczku ale czy tutaj sie kto zna??? POMOCY.................................

caze musisz wkleić w nawiasach takich jak obrazek czyli
wszystko bez spacji

gaga pisze:
jo-anna-on wiesz co on się skłąda jak parasolka, do moich rodziców do auta sie mieści spoko, w razie czego można ściągnąć kółka
to masz jego wymiary http://www.deltim.com.pl/kazoo.htm
Dzięki. Oglądałam już tę stronę, miałam nadzieję że się machnęli w tych wymiarach. Będę musiała podjechać pod salon firmowy i sprawdzić na żywo. Podoba mi się ten wózio.

domicela pisze:
No cóż ja się broniłam w '98 stare dzieje.Ale była impreza w akademiku. Uuuuuhuuu.Były nas 3 gwiazdy ;D , które razem pisały pracę , broniły się jednego dnia.Nie ma to jak mieszkać w akademiku. ;)
My broniłyśmy się całą specjalizacją (o raaany - same baby były na żywieniu człowieka) a we trzy pisałyśmy pracę, tzn. obrabiałyśmy te same wyniki (racje pokarmowe ludności zamieszkującej pewną wieś; niektórzy w swoich jadłospisach podawali - na śniadanko winko, na obiadek winko, na kolację winko). A z akademika to ja już się wiosną wyprowadziłam po 9 semestrach. Świętowałam z narzeczonym w chińskiej restauracji...
domicela pisze:
Aha wszystkie macie pozdrowienia od mojego mężydła ;D ;D.
Dziękuję, życz mu dużo zdrowia i pozdrów.

Witajcie

Domicela Dzięki i tez go pozdrów i zycz mu zdrówka

my byłyśmyrano w sklepie i kazda samochodem bez klimy to mordega dla mojej małej
po południu przeszła burza wiec juz nici ze spacerku mała spi maz na nocke do pracy i tez spi ja zaraz musze pojechac malej po mleko bo zapomniałam .
A na pocieszenie jtro znowu mnie czekaja truskawki tym razem zrobie dzemy i bedzie maz do pomocy

A Amelki to juz na sekunde nie moge zostawic bo ciagle chce chodzic i puszcza sie strasznie sama idzie juz tak fajnie jestem z niej dumna takie postepy w tak krótkim czasie.

A co z Żużaczkiem ostatnio mało zagląda rozpisała sie i nie ma czasu??

No to lece moze jeszcze zagladne pózniej

reklama
ja jutro pomyślę o prezenciuku :)

zuzaczek bidny Witonia dogląda małego

kurna a mi się jajo wylęga, jak anda pisała też mam bół po ciąży przedtem nie czułam owulacji

jo-anna-on najlepiej sprawdź sobie wózio ja z niego jestem bardzo zadowolona

Majulka słuchajcie normalnie sie dzis rozchodziła !!!! ja myślałam że te kroczki to tak będą powolutku po malutku a tu siup i Majula normalnie sama już by chciała chodzić :o słowiczku a jak tam twój mały chodziarz ??? i bibi też się Badinek wyrywa ??? bo ja to już troszke przerażona jestem takim biegającym bąkiem po domu

Do góry