reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

DUŻO SŁONECZKA,CAŁUSKÓW I CIĄGLE UŚMIECHNIĘTEJ BUŻKI DLA MOJEGO SYNKA KUBUSIA I OCZYWIŚCIE DLA WIKTORKA !

reklama
Ja mam komunię za tydzień 28, i to chrześnica mojego męża i córka tej mojej walniętejj szwagierki:( I wcale nie chce mi się tam iść. Mam ładną bluzkę, dotałam od Mamy na imieniny i jeszcze jej nie zalożyłam i do tego dokupiłam sobie spodnie i teraz jeszcze tylko buty. I chyba dzięki Wam skuszę się na te z kwiatuszkiem, bo mi też się podobają.

A wogóle zapomniałam Wam napisać, że mój maż w poniedziałek dostał nową pracę. Chodzi i cieszy się jak dziecko. Ja też się z nim cieszę, wiem, że na to zasłużył, pracował 6 lat w poprzedniej firmie i nikt go nie docenił, teraz zmienił na całkiem inną branżę, ale na wyższe stanowisko. Będzie miał lepsze zarobki, samochód i telefon służbowy. Ale wiem też że nie będzie go cześciej w domu, a i teraz rzadko bywał. A tak mówiąc szczerze to trochę mu zazdroszczę. Ja skończyłam studia i nawet nie pracowałam w swoim zawodzie:( A teraz jedyne ambicje, to co ugotować na obiad i co dać dziewczynkom jeść. Ach to życie:( Ale trzymam się dzielnie.

Co do mowienia dzieci, to moje dziewczynki mówią chyba dużo: tata, mama, baba, dada. Potrafią się upomnieć o swoje, wyciagają rączki, jak chcą żeby je wziąć. I mówią, jeszcze wiele ale w swoim języku. Ale czasami już wiem o co chodzi. Ostatnio dawal im pić i trochę soczku zostało jeszcze w butelkach, to po jakimś czasie, same mi pokazały że chcą pić i wypiły do reszty to co zostało. I teraz już wiem kiedy te moje Maluchy chcą pić.

Gaga, nie dołuj się. Wracaj do nas, bo nam tu Ciebie i Majci brakuje.

Buziaki dla małych chłopczyków w rajtuzach ;D

Marta gratulacje dla męża :laugh:, dobrze że został doceniony.

Z tym ubieraniem się na takie okazje to ja lubię jak 1 listopada baby wyciągają swoje futra co by się pokazać, nieważne ile stopni. Futro musi być obowiązkowo.

gorące buziaczki dla naszych świętujących dziś kawalerów
my tez mamy komunie w ta niedziele, ale ja mam szkołe i egzamin i nie bardzo chce nam sie isc tym bardziej ze to rodzina ze strony męża i to on podjął takla decyzje a ja wcale z tego powodu płakać nie zamierzam ;) a tak a propo to ile sie daje na komunie, moze Wy sie orientujecie, chodzi mi o zwykłego gościa, nie chcrzestnego???? ::)
Marta gratulacje dla męża!!!!a jesli chodzi o moją prace to zaczynam mieć zwiątpienia :mad:jakos im blizej to coraz mniej zaczyna mi sie to wszystko podobac, ale moze bedzie dobrze, musi byc! juz i zaczeli godziny pracy wydłuzac najpierw mialo byc 8-16 i ta opcja najbardziej mi sie podobala a wczoraj sie dowiedzialam ze standardy banmku mowia ze powinnien byc czynny 10-18 a to mi zupelnie nie na reke :( no i ta moja współpracownica...ciezki typ człowieka ehhh ::)

Mailen, będzie dobrze, zobaczysz. Trzymamy za ciebie cały czas kciuki i jesteśmy z Tobą. A co do współpracownicy to może się wyrobi, a jak nie, to ją am naprostujesz na właściwy tor:)
Gratulacje przekaże, dziękujemy.

oj nie wiem czy ja naprostuje bo to ona czuje sie góra nade mna jest 2 lata starsza i z pół rocznym doświadczeniem w banku, a ja szczaw i bez doświadczenia wiec wiesz...ale juz zauważyłam ze trzeba jej czasem utrzec nosa to siedzi cicho jakis czas...ale tak ogólnie to ona jest ta najmąrdziejsza i wszechwiedząca i to ona ma zawsze racje choćby jej nie miała a co złego to na pewno nie ona!ehhh ale wczoraj na tym spotkaniu cos wspominala ze ma propozycje pracy gdzie indziej wiec moze sie skusi ;) obydwie z kierowniczka ja przekonywalysmy ze tamta propozycja dzuo bardzoej atrakkcyjna bo obydwie wiemy ze wspolpraca z nia sie ciezko zapowiada a zgrany zespół to podstawa, zeby sobie pomagac, wiadomo poczatki bede trudne, ja zagubiona w swiecie bankowosci ::) :p a on moglaby byc na tyle wscibska zeby wykorzystac moj brak doswiadczenia i podkładać mi świnie ehhh ale sobie ulżyłam, wiem ze tak nie ładnie i nie powinna ale ta dziewczyna to mój wampir energetyczny!!!!

Mailen, to trzymam kciuki, żeby sie skuiła ;D ;D ;D ;D A to że ma doświadczenie to nic o niej nie świadczy. Gdyby pracowała w bankowości kilka lat to tak, ale pół roku to nie wiele. Ja pracowałam ponad 3 lata w Plusie w telefonach komórkowych i niby doświadczenie miałam świetne, a jak potem przeszłam do meża do Orange, to tylko tyle, że na telefonach się znałam, a tak musiałam się uczyć wszytskiego od nowa, bo każdy ma inne procedury. Więc i ona ma tu wszytsko nowe. Więc gówa do góry.

Mailen ja też trzymam kciuki coby się "koleżanka" skusiła na nową pracę ;D ;) Z tym doświadczeniem to jak Marta pisała co firma to inne procedury, zwyczaje.

reklama
sto latek dla Witonia !!!!!!
również dla Kuby !!!

Mailen taka niepewność zawsze na początku jest ale zdolna jestes kobita to dasz rade !!!!

a co do imion piesków to nasz sąsiad miał białą małą suczkę na którą wołali Blek !! ::) a my mieliśmy psa Kapsla, Bambosza, Markiza, Dino, itp z reguły mój tata ma taką wyobraźnię :laugh:

Do góry