reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej!!
Anika gratulujemy ząbka!!!!
Gaga u mnie z karmieniem nocnym to samo co i u Ciebie... ale wydaje mi się że Twoja Majcia chce się poprostu do cyca przytulić.... tak jak i mój Tomek sprawdza czy mama blisko.... też wieczorem daję kaszkę..... a i tak się budzi........ a rano do pracy trzeba wstać... ja kaloryfery zakręcam....Tomek się rozkopuje a i tak się budzi....
Zastanawiamy się czy nie poskładać łóżeczka..... Tomek i tak śpi ze mną a samego go nie zostawię bo jak siada to główką w szczebelki trafia..... może kojec.....
Idziemy dziś na spacerki.....
Pozdrawiamy

Anika gratulacje - zrób zdjęcie i wklej do albumu - Szoszon ma już dwa ząbki i podejrzewam, że trzeci szykuje się do wyjścia bo gryzie wszystko jak szlony i ślinotok obfity. Czasem ma taką zajawkę, że atakuje mnie lub męzula - rzuca się na nas z gryzieniem jak co najmniej pitbul ;D ;D

Witajcie.
Mam prośbę.
Proszę napiszcie ( może w naszych poradach) jak fachowo oklepywać plecki dziecku i jak usuwać zalegającą wydzielinę.
Pamiętam, że Anda kiedyś pisała ale nie jestem teraz w stanie tego szukać.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam

słowiczku kladziesz sobie dziecieja na kolanach, brzuszkiem do dołu, tak, żeby główka była troche niżej od pupy. Dłonią złozoną w łódeczkę delikatnie oklepujesz plecki zaczynajac powyzej nerek, w kierunku głowy. Raz jedna a raz druga tronę. Pukniecia powinny byc delikatne, szybkie i obok siebie.

... a ja dzis o 8 rano juz fryzjera zaliczyłam. Zrobilam sobie styling, bo mi cosik włosiska oklapły jak podrosly. teraz "pienkna" jestem ;D

żużaczku zdjątka poprosimy!

finiak- dzięki za pomysł z tymi zdjęciami, trochę trzeba będzie się nagimnasytkować aby namówić ją do otwarcia paszczęki ;D

a u nas dziecko w końcu nie marudzi :) pogoda piękna :)
słowiczku u was jakies choróbsko ??? trzymajcie sie tam

reklama
Ja tez juz zapisana na piątek do fryzjera, juz nie mogę się doczekac ;D

gaga pogoda faktycznie śliczna....wreszcie ;D mam nadzieje ze juz tak zostanie, a marudzenie chyba przeszło na Olka bo dziś w nocy był nie znośny i cały dzień tez jakis bez humoru, a teraz wreszcie padł i śpi...uffff a ja sie relaksuje przy Redsiku ;)

Do góry