reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Część!
Od samego rana boli mnie pierś, chyba zatkał mi się jeden kanalik . Kurcze mleka coraz mniej a tu takie coś :mad:. Boli jak cholera, ściągam mleko i cały czas boli. Jakby coś się działo to do jakiego lekarza trzeba iść: internisty czy ginekologa. ???

reklama
Jedziemy dzisiaj wieczorkiem na działkę ale wychodzimy już niedługo i Darek właśnie się wścieka bo sprząta :p. I daję sobie rękę uciąć, że za godzinę nie wyjdziemy a musimy bo Darek m angielski i zawozi mnie do teściowej. Za godzinę usłyszę: gdybyś miała prawo jazdy to by nie było problemi :p. Bllleeeeee, już mi się nie chce.

a ja właśnie upiekłam mamie ciacho na imieniny :) zaraz mam korki a już mi się spac chce, oczywiście od 4 karmiłam co godzine do 7 ;) a wcześniej co 2-3 godzinki, no ja nie wyrabiam
anda pełna podziwu jestem, bo jakbym miała iść do pracy to te dzieciaki miały by ciężko ze mną :)
dziś idziemy do mojej mamy na imieninki :) mała znowu będzie gwiazdorzyć :)
zuzaczku ja znalazłam sklep u siebie :) i widziałąm takiego ładnego aniołka do wyszycia i chyba pokusze sie małej nad łóżeczko zrobię to jak podrośnie będzie klepać modlitwy do niego ;D chyba że niedługo każą modlić sie do ojca dyrektora Tadeusz R ;D
dobra spadam :)

U mnie tez Marcin sprząta, Olek śpi a ja sie kaffkuje bo jakos mnie łeb od rana napier.... :p
Olek spał dzis w wózku i bylo o niebo lepiej tfu tfu...moze to łóżeczku stoi w jakims złym miejscu???? bo w wózku przespał dzis 5 godz z rzędu co w łóżeczku mu się nie zdarza

gaga ja też dziś się wybieram na imieniny do koleżanki z pracy. Moi panowie jadą na mecz, wrócą przed 20, więc nie chcę małej zostawiać znów u mamy tylko zabiorę ją z sobą. Bliziutko, więc jakby płakuniała to raz dwa do domku.
malayoo oczywiście , że o strojenie chodzi. ;DJa mam fioła na tym punkcie, a to pewnie dlatego, że pierwszy synuś i nie miałam takiego pola do popisu a teraz jak widzę te kokardki, falbanki to aż mnie w żołądku ściska. Wybierz jej najpiękniejszą suknię i wlkejaj tu ciotkom zdjęcie do podziwiania.
Oliwcia już śpi dobre 2 godziny. Znów w domku zrobiłam błysk i zaraz idę szykować nam ciuchy na te imieninki.
O .....słyszę moją córcię jak gada do siebie.pa pa

ja się własnie ubierałam na imieniny do mamy i się poryczałam :( zakłądam rajstopy - kabaretki i normalnie wyglądam jak baleron, ja chyba nigdy nie będe już wyglądac jak człowiek tylko jak spasła świnia :( ciepło się robi i co ja na siebie założe ??? chyba wór po ziemniakach :p

malaYoo - zgadzam się w całej rozciągłości jeśli chodzi o strojenie córeczki. Ja też mam fioła na tym punkcie. Sama siebie w ogóle nie lubię stroić, a Majkę zasypuję kolejnymi ubrankami. No, ale jej we wszystkim ładnie, nie to co mi ;) ;D ;D ;D

ja sie poddaje !!! przechodze na sam cyc i juz mam tego dość !! dzis była TAKA walka ze szok !! zjadła kawalątek króliczka i kawalątek marchewki i napiła sie całe 10ml soku ::) smole to moze po kilku dniach cyca zatęskni za czymś innym !!!

my dzis 4 godz na polku i tak super było u nas, oby juz tak zostało !!!!

anda55 pisze:
agatko ostatnio bardzo mało śpię. Chodzę spać przed pierwszą, od 2 do 3 Oliwka "gada"smoka wypluwa, więc czuwam no i o 5.50 budzik. Ale jakoś nie czuję zmęczenia.
normalnie terminator !! po takim spaniu to bym chyba zagryzła wszystkich ;D

3 nowe zęby nam sie pchają jak nie wiem juz je widać !! to juz razem mamy 6 !! bidulinka malusia moja !!!

reklama
własnie mój braciszek powiedział mi że nawiedzona jestem z tym bb i że zniszcze mu za chwile klawiature ;D

Paweł sie go pyta gdzie Justyna a on mu ze no gdzie znów MATKI POLKI ŁĄCZCIE SIĘ !!

Do góry