reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej!!
Anika gratulujemy ząbka!!!!
Gaga u mnie z karmieniem nocnym to samo co i u Ciebie... ale wydaje mi się że Twoja Majcia chce się poprostu do cyca przytulić.... tak jak i mój Tomek sprawdza czy mama blisko.... też wieczorem daję kaszkę..... a i tak się budzi........ a rano do pracy trzeba wstać... ja kaloryfery zakręcam....Tomek się rozkopuje a i tak się budzi....
Zastanawiamy się czy nie poskładać łóżeczka..... Tomek i tak śpi ze mną a samego go nie zostawię bo jak siada to główką w szczebelki trafia..... może kojec.....
Idziemy dziś na spacerki.....
Pozdrawiamy

Anika gratulacje - zrób zdjęcie i wklej do albumu - Szoszon ma już dwa ząbki i podejrzewam, że trzeci szykuje się do wyjścia bo gryzie wszystko jak szlony i ślinotok obfity. Czasem ma taką zajawkę, że atakuje mnie lub męzula - rzuca się na nas z gryzieniem jak co najmniej pitbul ;D ;D

Witajcie.
Mam prośbę.
Proszę napiszcie ( może w naszych poradach) jak fachowo oklepywać plecki dziecku i jak usuwać zalegającą wydzielinę.
Pamiętam, że Anda kiedyś pisała ale nie jestem teraz w stanie tego szukać.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam

słowiczku kladziesz sobie dziecieja na kolanach, brzuszkiem do dołu, tak, żeby główka była troche niżej od pupy. Dłonią złozoną w łódeczkę delikatnie oklepujesz plecki zaczynajac powyzej nerek, w kierunku głowy. Raz jedna a raz druga tronę. Pukniecia powinny byc delikatne, szybkie i obok siebie.

... a ja dzis o 8 rano juz fryzjera zaliczyłam. Zrobilam sobie styling, bo mi cosik włosiska oklapły jak podrosly. teraz "pienkna" jestem ;D

żużaczku zdjątka poprosimy!

finiak- dzięki za pomysł z tymi zdjęciami, trochę trzeba będzie się nagimnasytkować aby namówić ją do otwarcia paszczęki ;D

a u nas dziecko w końcu nie marudzi :) pogoda piękna :)
słowiczku u was jakies choróbsko ??? trzymajcie sie tam

reklama
Ja tez juz zapisana na piątek do fryzjera, juz nie mogę się doczekac ;D

gaga pogoda faktycznie śliczna....wreszcie ;D mam nadzieje ze juz tak zostanie, a marudzenie chyba przeszło na Olka bo dziś w nocy był nie znośny i cały dzień tez jakis bez humoru, a teraz wreszcie padł i śpi...uffff a ja sie relaksuje przy Redsiku ;)

Do góry