reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Nareszcie się dopchałam do kompa na chwilę. Byliśmy dzisiaj na mega spacerze w Rogalinie i na łęgach rogalińskich przy Warcie. Tak świeże powietrze powaliło Julkę zasnęła w samochodzie w drodze powrotnej a ja korzystając z okazji ,ze tam rosną wierzby narwałam sobie bazi. Ale super tam jest , Warta rozlała i wspominaliśmy czasy jak jeszcze byłam w ciąży i było już po terminie to też tam pojechaliśmy na spacer i wtedy doszliśmy do samej Warty a dziś już nie... Ptaki mają swój czas teraz ...Wracaliśmy przez Kórnik , lubię tam jeździć jak kwitną magnolie i rożaneczniki , wtedy w arboretum jest bosko i ślicznie pachnie
A rano nabrałam mojego męża miał taką minę ,że załuję że nie zrobiłam zdjęcia.Mianowicie stwierdziłam ,ze chyba mamy zbite tylnie światło w samochodzie na co Wojtek momentalnie usiadł.... ;) ;D
a czyje to dzisiaj imieniny - Grażki?

reklama
domicela Grażki Grażki :) u mojej mamy była też tesciowa ma :) i przywiozła piękne sweterki i czapeczki, zdolna kobitka później wkleję fotki

Też zamówię któreś butki. Dobrze renatko, że przypomniałaś.A jaki roamiar na nasze dzieciaczki? Wkładka 12cm chyba, nie?
justynka - termintor, dobre ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja jeszcze nigdy nie spałam w dzień. Normalnie jak się kładę, to mam tysiąc myśli w głowie i poduszka w dzień mnie parzy. W życiu. 8)
My po imieninkach. Pełno obcych ludzi dla mojej Oliweczki. Nie obyło się bez płaczu, ale takiego chwilowego. Całą butlę mi tam wypiła, na rękach usnęła a potem już miała taki humor, że ho ho ho. Zauważyłam, że musi być w centrum uwagi. Mojego szefa z a palce ciągnęłła- był jednym facetem w tym gronie a ona kobitka, to wie kogo podrywać.
Idę się tulić do mężusia. Może dziś nieco wceśniej zasnę ;D

Ja tez juz lece pać dobrej nocki!!!!
Dzis znów testujemy wspanie w wózku...ciekawe co przyniesie dzisiejsza nocka???? ::)
A te butki z Agaty strony faktycznie superowe ;D

ja tez ide lilkac. Zobaczymy jak nocka minie, bo Bogucha znow temp. ma - -tym razem zarazil się angina. normalnie nie mam siły.....Ciągle cos przywleka za szkoly . ale niektórzy rodzice sa bez wyobraźni, w szatni czasem takie chyrchajace dzieciaki spotykam, ze sama boje się obok nich przechodzic.... :mad:

a ja znowu mam dość, Majka zjadła cyca a po 30min histeria i po 200ml kaszki się uspokoiła i śpi, i co dalej ją cycem męczyć ???
mąż mi nie chce kupić wóżka bo po co mi taki co waży 7kg jak mam taki co waży 20kg ??? dziwna jakas jestem
a ide ciąć komara bo ta małą terrorystka mnie zaraz obudzi na jedzenie

hello wieczorkiem :laugh:

Ja siedzę na działeczce, wizyta u teściowej zaliczona ;).

Z tą piersią trochę lepiej ale jeszcze nie do końca, ;)zobaczymy co będzie jutro. Coś mi się zrobiło z brodawką i to mleko nie ma ujścia i z tąd ten zatkany kanalik :p.

Kupilismy wiesenną kurtkę, tylko czapek nie było. W niektórych sklepach już lato i takich przejściowych ubranek już nie ma. W c&a są fajne bluzeczki z krótkim rękawkiem za 15 pln dwie sztuki z napisem księżniczka tatusia po angielskiemu. Na pewno będą nasze ;D

Mamy pierwszego ząbalka!!!!!!!

agata i jak pierś? przechodziłam przez to kilka razy, ściągaj jak najczęściej a przejdzie na 100%

test zrobiłam i Roksi braciszka mieć nie będzie, przynajmniej nie tym razem ;D uff, kiedy nasze życie wróci do normy??? i organizm się ureguluje? widze że to całkiem normalny objaw takie rozregulowanie.

reklama
witam z ranka
Majka znowu w nocy dawała w dupę z tym jedzeniem, MAM DOSC
na polu szaro-buro i ponuro ale 12 stopni, trzeba się przewietrzyć
anika gratulacje !!!!!!!!!! u nas dalej brak zębów

Do góry