reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hello
Ja właśnie popijam czarną herbatkę z aromatem pomarańczy i cynamonu :laugh:. Pierwszy raz piłam ją we Francji i  nie mogłam zapomnieć jej smaku, na szczęście znalazłam taką samą w Polsce w delikatesach niedaleko mnie.

A ja nie daję ani chrupek ani biszoptów. Chrupek po prostu się boję bo Marysia je gryzie a na biszkopty to chyba za wcześnie. Wiem, że są takie od 10 miesiąca a takie zwykłe to chyba odpadają. Ale my też z innym jedzonkiem w tyle bo Marysia tylko mleko preferuje, kaszkę z owocami też zje byle nie za dużo owoców :p. Dzisiaj wprowadzania zupek ciąg dalszy tylko nadal nie mam krzesełka a fotelik samochodowy jest po takiej zupce cały upaćkany.

reklama
No, to ja z grubsza obrobiłam mieszkanko. Teściówka zapowiedziała się z wizytą ::)
A moje dziecię nadal śpi. Kochana słodziutka księżniczka.
Mi posmakowała cherbata melisa z pomarańczą, ale przybiera mi po niej mleko, więc narazie pijam zwykłą Sagę.
o, mała się budzi. Pa!

Mam prośbę do mam zbierających punkty z pampersa. Dzwoniłam na ten numer 512..... ale tam wiecznie zajęte. Może na waszych ulotkach gdzie zbieracie punkty jakiś inny numer. Albo ja mam strasznego pecha.

U nas ładne słoneczko ale czy będzie spacerek nie wiadomo. Wczoraj złapałam gumę w wózku ::) zobaczymu czy samo napompowanie wystarczy, pewnie nie i będe udu....w domu. W sklepie wózków zastępczych nie ma  :mad:. A swoją dorgą my to jacyś pechowi jesteśmy. Wózek drogaśny, podobno bezawaryjny a u nas nie trzyma sie prosto drogi coś tam odpadło i teraz to koło. Jechałam normalnie na chodniku i tu takie coś :mad:.  Dobrze że to było wczoraj i blisko hotelu bo bym chyba tam oszalała.

A moje mieszkanko czeka na ogranięcie. Po takich wyjazdach jest zawsze straszny bałagan. Rozpakujemy się i nie zawsze od razu człowiek wszystko sprzątnie :p.

Chciałam się jeszcze zapytać czy wasze dzieciątka dobrze śpią w nocy czy nic się nie zmieniło w tym temacie. Bo u nas od jakiś 2 tygodni coraz gorzej. Wcześniej Marysia spała po 8 godzin bez przerwy, teraz max to 4.

Cholera żużaczku i nie doczytałam do końca przez to Twoje ciacho, mało się nie przykleiłam do monitora, chyba zaraz ide robić szarlotke to jedno co potrafie :p i to tylko dizęki wam!!! za to dupsko rośnie rośnie!!!

Buziaki dla Ani , Ali i Michasi, spóżnione ale bardzo szczere!

tak sobie czytałam /ale jeszcze nie skończyłam - przez żużackzowe ciacho/ o tym rozwoju fizycznym dzieciaczków, i wam napisze, ze Roksi już siedzi ale to żle, właśnie wróciliśmy od lekarza, na szczęście to tylko katarek, ale powiedziała nam pani dr że to żle że siedzi bo krzywi kręgosłup, dziecko które moze siedzieć to siedzi bardzo prosto, kręgołupik ma wyprostwoany jak drut w innym wypadku jest za wcześnie i nie wolno!!! za 2 miesiące, a ona tak to kocha i co ja mam jej teraz powiedzieć??? czy może dać siadać a tłumaczyć sie jak bedzie miała 20-ścia? ::)

Agata u mnie na broszurce jaet taki numer: 022-512-01-12 juz wlasnie nazbieralam kody i czekaja na wyslanie, moze w poniedzialek ;)

Spageteria juz wszamana a teraz idziemy na rodzinny spacer, bo tylko w weekendy (i to nie wszystkie) jest okazja zeby isc we trójke na spacerek

reklama
no a u nas dupa z rodzinnym spacerem bo na polu syfaśnie, choc słonko cos tam mruga za chmurek
Agata ja marze żeby mała co 4 godziny mi w nocy jadła :) dziś udało się ją troche przetrzymac i przerwa był 3,5h ;D a tak to co dwie albo częściej

Do góry