reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
a mi znowu kg poleciał, juz sama nie wiem z czego, ciuchy sprzed ciąży luźne
a mi znowu kg przybył. Ciuchy z poprzednich ciąż coraz ciaśniejsze...
U mnie dzisiaj makabra. Laski drą się na zmianę. Mała ma okres buntu, duża wyje co chwilę o głupoty.
Gdzie nasze sierpniowe Mamuśki??
jo-anna-on
Pindory i godody
Gaga zrobiłaś badania?
Arabella no trudno, żebyś chudnęła ;-). Czy wiecie już, kto tam w brzuszku buszuje?
Arabella no trudno, żebyś chudnęła ;-). Czy wiecie już, kto tam w brzuszku buszuje?
arabella
Mamy październikowe 2007
ArabellaCzy wiecie już, kto tam w brzuszku buszuje?
Nie! Ja chcę niespodziankę! Mąż chce wiedzieć, ale na szczęście nie chodzi ze mną więc coś mu ściemniam.
anecik
Majowe mamy'09
HEJ
Gaga jak tam w pracy?
mnie wczoraj skończył się macierzyński i teraz jestem już na urlopie.
Radzio strajkuje już 3 dzień nie robi kupki.....
Gaga jak tam w pracy?
mnie wczoraj skończył się macierzyński i teraz jestem już na urlopie.
Radzio strajkuje już 3 dzień nie robi kupki.....
anecik
Majowe mamy'09
hej
Gaga te choroby w przedszkolu to niestety norma..... zeszły rok to była u nas masakra więcej w domu niż w przedszkolu. ja daję Tomkowi centrum junior i lekarka nam tran zaleciła.
Gaga a może jakaś kuracja witaminowa? Ja z powodu anemii tardyferon łykam...
..............z ostatniej chwili Radzio zrobił kupkę....;-)
Gaga te choroby w przedszkolu to niestety norma..... zeszły rok to była u nas masakra więcej w domu niż w przedszkolu. ja daję Tomkowi centrum junior i lekarka nam tran zaleciła.
Gaga a może jakaś kuracja witaminowa? Ja z powodu anemii tardyferon łykam...
..............z ostatniej chwili Radzio zrobił kupkę....;-)
atol
Fanka BB :)
no to gratuluje kupki
u mnie waga stoi w miejscu, dobre i to, troche cwicze, ale nie starcza mi samozaparcia na codzienne cwiczenia, a przydaloby sie
dzis bylam z Hanka na bilansie 4 latka i wazy uwaga 13,8 kg, mierzy 100cm, chuda na maksa, ale lekarka nie zwrocila w ogole na to uwagi
potem je zaszczepilam hanie i helene p/ko ospie wietrznej, ciesze sie ze akurat zdrowe byly
u mnie waga stoi w miejscu, dobre i to, troche cwicze, ale nie starcza mi samozaparcia na codzienne cwiczenia, a przydaloby sie
dzis bylam z Hanka na bilansie 4 latka i wazy uwaga 13,8 kg, mierzy 100cm, chuda na maksa, ale lekarka nie zwrocila w ogole na to uwagi
potem je zaszczepilam hanie i helene p/ko ospie wietrznej, ciesze sie ze akurat zdrowe byly
reklama
Cześć dziewuszki
dawno mnie tu nie było ale jakaś taka zagoniona jestem:-(
jestem zupełnie nie w temacie Ale z ostatnich postów widze ze choroby sie rozprzestrzeniają po tym forum tak samo szybko jak ciąże;-);-)
Arabella ale ty szybka jesteś;-)Gratulacje.No a reszta co sie opitala?
Gaga może ty w ciaże zajdz ,to bedzie takjak u arabelii kg na+
Mój Bartoszek też przychorował a zaczeło sie od zapalenia ucha potem powtórka i tak trafiliśmy do Laryngologa i w chwili obecnej leczymy gronkowca, którego ma w nosku.
Ale pani doktor pociesza nas że to on mógl być odpowiedzialny za teciągłe choroby.
Bo zawsze zaczynało sie od kataru.No mam nadzieje ze bedzie juz o.k
Wszystkim dziecinkom zycze zdrówka.
A wam dziewczyny wytrwałości
dawno mnie tu nie było ale jakaś taka zagoniona jestem:-(
jestem zupełnie nie w temacie Ale z ostatnich postów widze ze choroby sie rozprzestrzeniają po tym forum tak samo szybko jak ciąże;-);-)
Arabella ale ty szybka jesteś;-)Gratulacje.No a reszta co sie opitala?
Gaga może ty w ciaże zajdz ,to bedzie takjak u arabelii kg na+
Mój Bartoszek też przychorował a zaczeło sie od zapalenia ucha potem powtórka i tak trafiliśmy do Laryngologa i w chwili obecnej leczymy gronkowca, którego ma w nosku.
Ale pani doktor pociesza nas że to on mógl być odpowiedzialny za teciągłe choroby.
Bo zawsze zaczynało sie od kataru.No mam nadzieje ze bedzie juz o.k
Wszystkim dziecinkom zycze zdrówka.
A wam dziewczyny wytrwałości