reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

makiem ktoś zasiał :-)
U nas Majka 3-4 dni w przedszkolu i tydzień chora, a tak chce chodzić mówi mi " mamusiu ja pójdę i siądę w kąciku żeby dzieci nie zarazić"
a mi znowu kg poleciał, juz sama nie wiem z czego, ciuchy sprzed ciąży luźne :sorry:

reklama
a mi znowu kg poleciał, juz sama nie wiem z czego, ciuchy sprzed ciąży luźne :sorry:

a mi znowu kg przybył. Ciuchy z poprzednich ciąż coraz ciaśniejsze...

U mnie dzisiaj makabra. Laski drą się na zmianę. Mała ma okres buntu, duża wyje co chwilę o głupoty.

Gdzie nasze sierpniowe Mamuśki??

w pracy inaczej, muszę się przestawić
robiłam kochana badania ale jakos w maju, nie ma się czym chwalić :sorry:

u nas Majka choruje i jakoś nie mam pomysłu co robić, nie mogę cały czas siedziec na opiece

hej
Gaga te choroby w przedszkolu to niestety norma..... zeszły rok to była u nas masakra więcej w domu niż w przedszkolu. ja daję Tomkowi centrum junior i lekarka nam tran zaleciła.
Gaga a może jakaś kuracja witaminowa? Ja z powodu anemii tardyferon łykam...
..............z ostatniej chwili Radzio zrobił kupkę....;-)

no to gratuluje kupki :-D

u mnie waga stoi w miejscu, dobre i to, troche cwicze, ale nie starcza mi samozaparcia na codzienne cwiczenia, a przydaloby sie

dzis bylam z Hanka na bilansie 4 latka i wazy uwaga 13,8 kg, mierzy 100cm, chuda na maksa, ale lekarka nie zwrocila w ogole na to uwagi

potem je zaszczepilam hanie i helene p/ko ospie wietrznej, ciesze sie ze akurat zdrowe byly

reklama
Cześć dziewuszki
dawno mnie tu nie było ale jakaś taka zagoniona jestem:-(
jestem zupełnie nie w temacie :sorry:Ale z ostatnich postów widze ze choroby sie rozprzestrzeniają po tym forum tak samo szybko jak ciąże;-);-)
Arabella ale ty szybka jesteś;-)Gratulacje.No a reszta co sie opitala?
Gaga może ty w ciaże zajdz ,to bedzie takjak u arabelii kg na+
Mój Bartoszek też przychorował a zaczeło sie od zapalenia ucha potem powtórka i tak trafiliśmy do Laryngologa i w chwili obecnej leczymy gronkowca, którego ma w nosku.
Ale pani doktor pociesza nas że to on mógl być odpowiedzialny za teciągłe choroby.
Bo zawsze zaczynało sie od kataru.No mam nadzieje ze bedzie juz o.k
Wszystkim dziecinkom zycze zdrówka.
A wam dziewczyny wytrwałości:cool2:

Do góry